Εκλογές τώρα!

Εκλογές τώρα!

Λοιπόν αυτός ήταν ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Ελεγχόμενος στο γραπτό κείμενο ή απέναντι στους δημοσιογραφικούς του υπαλλήλους, ανεξέλεγκτος στην κανονική ζωή. Νέο του κατόρθωμα, η επίσκεψή του στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών, όπου είπε στους ανθρώπους ότι είναι καλό να βλέπουμε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία. «Δεν μπορώ να πω ματιά, αλλά οπτική γωνία», προσέθεσε γελώντας…

Αυτά ήταν και τα μέτρα που εξήγγειλε. Κατώτερα της κατάστασης και του κύματος ακρίβειας που έρχεται, αλλά καθόλου ασήμαντα (άσχετα αν ο ίδιος τα ευτέλισε πάλι με τα δωρεάν gigabyte).

Και γιατί να είναι ασήμαντα τα μέτρα; 37 δις τού άφησε ο Τσίπρας στα ταμεία, ποσοτική χαλάρωση λόγω πανδημίας στην Ευρώπη, όπως τρώει το φιλέτο με τους εκλεκτούς του φίλους, δεν του είναι κάτι να ρίξει και τα αποφάγια στον ελληνικό λαό.

Πιθανολογώ ότι αυτή τη στιγμή η Αντιπολίτευση μετράει τις παροχές Μητσοτάκη και ετοιμάζει τη δική της πλειοδοσία. Έτσι γίνεται πάντα, όμως δεν πρέπει να γίνει έτσι τώρα. Εντάξει, κάποιες εξαγγελίες είναι σημαντικές, όπως ο βασικός μισθός Τσίπρα στα 800 ευρώ. Όμως κατά τ’ άλλα το παιχνίδι των επόμενων εκλογών δεν πρέπει να κριθεί στις παροχές. Διότι ο Μητσοτάκης παρέλαβε γεμάτα ταμεία και δίνει, ο Τσίπρας είχε παραλάβει χρεοκοπημένη χώρα και δεν είχε να πληρώσει συντάξεις. Άρα, υπάρχει εδώ ήδη ένα παρελθόν που δε βοηθάει αντικατοπτριζόμενο στο μέλλον.

Επιτέλους, αν η δημοκρατική παράταξη κερδίσει τις επόμενες εκλογές, δε θα τις κερδίσει γιατί πρότεινε 10gb παραπάνω αλλά γιατί προτάσσει την ανάγκη για ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Γιατί οι πολίτες θα έχουν καταλάβει ότι δεν μπορεί αυτή η χώρα να κυβερνάται πια από έναν διεφθαρμένο πολιτικό των δώρων, των πλαστών πόθεν έσχες και των οφσόρ και τους προσωπικούς του φίλους και χορηγούς. Ούτε μπορούν να τον συνοδεύουν μαφιόζοι και λαμόγια, για τους οποίους η Δικαιοσύνη δεν κουνάει καν το χεράκι της.

Γι’ αυτό το αίτημα Τσίπρα στη ΔΕΘ πρέπει να είναι ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ όχι για μεγαλύτερες παροχές, αλλά γιατί η στάθμη του βόθρου έφτασε ως το στόμα και δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα.

ΕΚΛΟΓΕΣ για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης στη χώρα. ΕΚΛΟΓΕΣ, τώρα ως αίτημα, με τη σημείωση να διενεργηθούν την πρώτη μέρα επιστροφής της χώρας σε ομαλή συνθήκη μετά την πανδημία.

Διότι σε αυτή τη χώρα την οποία νέμεται μία δράκα σήψης και δυσωδίας, έφτασε η στρουθοκάμηλος της Ιστορίας να κατηγορεί την αντιπολίτευση ως γαλοπούλα που φοβάται τη σφαγή.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter