Εκνευρισμένος και φοβισμένος ο Μητσοτάκης με τους αγρότες, φοράει το «καλό του χαμόγελο»

Εκνευρισμένος και φοβισμένος ο Μητσοτάκης με τους αγρότες, φοράει το «καλό του χαμόγελο»

Μπορεί να προσπάθησε να υποτιμήσει το αγροτικό κίνημα αλλά ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να φορέσει το χαμόγελό του (όσο διαθέτει) για να ανοίξει το Μέγαρο Μαξίμου και να τους δεχθεί.

Μόνον που το χαμόγελο κρύβει και φόβο και πολλά «αλλά» καθώς ούτε θέλει ουσιαστικά να τους ικανοποιήσει, ούτε είναι βέβαιος πως δεν θα συμβεί κανένα «απρόοπτο» μετά και την ψυχρολουσία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και τους φοιτητές που κατέβηκαν στο δρόμο.

Εξάλλου έχει και τον άλλο πονοκέφαλο που λέγεται «γάμος ομοφύλων».

Αλλά τον εκνευρισμό του δεν τον έκρυψε παρά το ότι προσπάθησε να δείξει πως “χωροταξικά” είναι στο πλευρό του. Εξάλλου και ο ίδιος παίρνει ακόμα και επιδοτήσεις για… ελιές!

Λίγο πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους είχε κατηγορήσει για «εκβιασμό του κοινωνικού συνόλου», ξεχνώντας τον εκβιασμό που κάνει ο ίδιος σε όλους τους πολίτες που στέκονται μπροστά στα ράφια των σούπερ μάρκετ ή όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν όλο το μήνα με ένα μισθό φτώχειας. Για να μην μιλήσουμε για εκείνους που πρέπει να βρεθούν στο νοσοκομείο…

Το ταξικό του μίσος εξάλλου το έδειξε και σε άλλη αποστροφή του λόγου του, αφού πλέον αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις «κοινωνικές ομάδες».

Δεν μπορεί, είπε «να αισθάνεται κανείς ότι κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο και να διαδηλώνει πιο έντονα».

Οι φόβοι του πρωθυπουργού εκφράστηκαν και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που ενόψει της συνάντησης της Δευτέρας –αν τελικά γίνει- ζήτησε κατάλογο με ποιους θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός και τι εκπροσωπεί ο καθένας.

Λογικό ακούγεται, αν κάποιος δεν έχει κάτι να φοβηθεί που θα μπορούσε να πλήξει το «image» του ενοίκου του Μεγάρου Μαξίμου

Αλλά είπαμε, το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να έχει αποστειρωμένο περιβάλλον γύρω από τον πρωθυπουργό.

Αν μπορούσαν να βρουν και αγρότες κομπάρσους, ακόμα καλύτερα!

Διαβάστε επίσης:

Στο ευρωπαϊκό ψήφισμα καταδίκης του Μητσοτάκη και ο στημένος έλεγχος στο Documento (Έγγραφο)

Θίχτηκε η Δικαιοσύνη από τα δημοσιεύματα για τα Τέμπη αλλά όχι από το ψήφισμα – «χαστούκι» για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

«Βουλιάζει» από φοιτητές το κέντρο της Αθήνας – Πανστρατιά ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια (Photos – Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter