Εκνευρισμός Πλεύρη στο Open για το θέμα της διαγραφής Μπογδάνου (Video)

Εκνευρισμός Πλεύρη στο Open για το θέμα της διαγραφής Μπογδάνου (Video)

Με τους δημοσιογράφους του Open «τα έβαλε» ο Θάνος Πλεύρης, αδυνατώντας να κρύψει την ενόχλησή του, με αφορμή τις ερωτήσεις που του έκαναν για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ, μετά το αντικομμουνιστικό κρεσέντο του στη Βουλή που προκάλεσε την αντίδραση του ΥΠΕΞ, Νίκου Δένδια. Βεβαίως, δεν περιμέναμε ο Πλεύρης να σπεύσει να καταδικάσει με πάθος ούτε να εκφράσει κομμουνιστικές θέσεις αλλά η… χλιαρή «καταδίκη» για τη δήλωση Μπογδάνου, και ο τρόπος που εκφράστηκε, προκάλεσε απορίες και τελικά κατέληξε στο να του… φταίνε οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού.

Συγκεκριμένα, καλεσμένος στο Open, ο υπουργός Υγείας, αφού αναφέρθηκε πρώτα στο ζήτημα της πανδημίας, ερωτηθείς σχετικά με τη διαγραφή του Κ. Μπογδάνου, αρκέστηκε, στην αρχή να πει ότι… ξεπέρασε τα όρια που έχει θέσει η κυβέρνηση.

«Δεν είναι να συζητήσουμε τι έγινε στον εμφύλιο. Δεν είναι θέμα αντιλήψεων. Μπορούμε να κάτσουμε να κάνετε μία εκπομπή και να συζητήσουμε για ιστορικά θέματα. Εδώ λέγεται κάτι που δε συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ. Δεν ειπώθηκε απλώς ένα ιστορικό γεγονός», υποστήριξε ο Θ. Πλεύρης.

Εν συνεχεία, οι δημοσιογράφοι του σταθμού τον ρωτούν: «Μόνο από τις αρχές της παράταξης ή από την πραγματικότητα;» κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του υπουργού Υγείας που τα… έβαλε με τους δημοσιογράφους(!) λέγοντας: «Δηλαδή τι θέλετε; Προσπαθώ να καταλάβω τις ερωτήσεις σας. Δηλαδή τι θέλετε να εκμαιεύσετε από εμένα;»

Και καταλήγει να πει: «Πιστεύω ότι υπάρχει μία πλήρης σαφήνεια. Η σαφήνεια δεν έχει να κάνει με το τι αντίληψη έχεις με τον κομμουνισμό αλλά πώς χαρακτηρίζεις ανθρώπους που πιστεύουν στον κομμουνισμό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter