“Έκοψαν” χαιρετισμό του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια του πρώτου υποβρύχιου μουσείου

“Έκοψαν” χαιρετισμό του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια του πρώτου υποβρύχιου μουσείου

Η κυβέρνηση και η περιφέρεια Θεσσαλίας χρησιμοποίησαν κάθε διαθέσιμο επικοινωνιακό τερτίπι κατά τα εγκαίνια του πρώτου υποβρυχίου μουσείο της Ελλάδας στα ανοικτά της Αλοννήσου. 

Ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός και ο… Σάκης Ρουβάς έκοψαν σήμερα την υποθαλάσσια κορδέλα υπό τα χειροκροτήματα της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδωνη.

Αυτή η φιέστα, όπως φαίνεται, δεν ήταν δυνατόν να «χαλάσει» από τον χαιρετισμό ενός πολιτικού αντιπάλου της κυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα, η κυβέρνηση του οποίου άλλωστε υλοποίησε ουσιαστικά το σημαντικό αυτό έργο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε επανειλημμένα να έρθει σε επαφή με τον περιφερειαρχη Θεσσαλίας, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι θα σταλεί εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να διαβάσει χαιρετισμό του Αλέξη Τσίπρα για αυτό το σημαντικό πολιτιστικό έργο.

Όταν βρέθηκε στο νησί η υπουργός Πολιτισμού, ο περιφερειάρχης έγινε ξαφνικά «άφαντος», μην απαντώντας στις οχλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Αγοραστός τελικά ευρέθη, αλλά ήταν απασχολημένος και υποσχέθηκε στον συνομιλητή του, πρώην υφυπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Στρατή, πως θα επικοινωνούσαν εντός ολιγου. Εις μάτην.

Εν τέλει το πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν περιελάμβανε την ανάγνωση του χαιρετισμού του Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα ήθη της κυβέρνησης, οποίος έχει το ψαλίδι για να κόψει την κορδέλα, έχει και το δικαίωμα να αποκλείει όσους ομιλητές δεν είναι της αρεσκείας του.

Πηγή presspublica.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter