ΕΚΠΑ: Εκδήλωση για τις μπριγάδες αλληλεγγύης στην Κούβα – Νέοι περιγράφουν τα όσα έζησαν

ΕΚΠΑ: Εκδήλωση για τις μπριγάδες αλληλεγγύης στην Κούβα – Νέοι περιγράφουν τα όσα έζησαν

Μια εκδήλωση που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, διεξάγεται στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ, καθώς πολλοί νέοι άνθρωποι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το ταξίδι που πραγματοποίησαν στην Κούβα προκειμένου να εργαστούν και να δείξουν την αλληλεγγύη τους. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Χοσέ Μαρτί» και οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τις δύο αποστολές που διοργανώθηκαν τον Ιούλιο και τον Δεκέμβριο του 2023. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Ελάτε να συζητήσουμε για τις μπριγάδες αλληλεγγύης στην Κούβα. Θα μοιραστούμε όσα είδαμε και όσα μάθαμε απ’ τη συμμετοχή μας στις τελευταίες δύο αποστολές τον Ιούλιο και το Δεκέμβριο του 2023.

Θα μιλήσουμε για τη σημερινή κατάσταση στην Κούβα, τις δυσκολίες, τις αντιφάσεις και τα σπουδαία επιτεύγματα και θα αναδείξουμε μια σειρά από συγκεκριμένες θεματικές με βάση και τα σεμινάρια και τις διαλέξεις που παρακολουθήσαμε στη Διεθνή Κατασκήνωση “Χούλιο Αντόνιο Μέγια” (CIJAM). Θα έχουμε ετοιμάσει έκθεση φωτογραφίας και θα αφηγηθούμε ιστορίες για τους ανθρώπους που γνωρίσαμε και τις τοποθεσίες που επισκεφτήκαμε. 

Τέλος, θα ανακοινωθούν πληροφορίες για τις επόμενες μπριγάδες. Στόχος μας είναι να είναι ακόμη πιο μαζικές οι επόμενες αποστολές από Ελλάδα και να δυναμώσει το κίνημα αλληλεγγύης απαιτώντας την άρση του εγκληματικού αποκλεισμού των ΗΠΑ κατά της Κούβας.

Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Χοσέ Μαρτί” και μιλούν οι: Παντελής Αβραμόπουλος, Κώστας Γούσης, Αλίκη Κωστοπούλου, Πάρις Λαυτσής, Αλκηστη Πρέπη.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter