ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ επίσκεψη φοιτητών φαρμακευτικής στο Β’ εργοστάσιο ΒΙΑΝΕΞ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ επίσκεψη φοιτητών φαρμακευτικής στο Β’ εργοστάσιο ΒΙΑΝΕΞ

Οι εκπαιδευτικές και ενημερωτικές επισκέψεις φοιτητών στα Εργοστάσια της ΒΙΑΝΕΞ συνεχίζονται. Την Τρίτη 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στις Εγκαταστάσεις του Β’ Εργοστασίου της ΒΙΑΝΕΞ στην Παλλήνη, εκπαιδευτική επίσκεψη 50 φοιτητών.

Οι φοιτητές του Ε.Κ.Π.Α με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τμήματος Φαρμακευτικής Καθηγητή κ. Δημήτριο Μ. Ρέκκα, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Β ’Εργοστασίου από την Δ/ντρια του Β ’Εργοστασίου κα Ι. Θεοδωροπούλου, παρακολουθώντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, τον ποιοτικό έλεγχο, την συσκευασία καθώς και την αποθήκευση των παραγόμενων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων.

Οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, ο εκσυγχρονισμός του Μηχανολογικού εξοπλισμού και οι σημαντικές επενδύσεις που έλαβαν χώρα τελευταία στα συστήματα κατεργασίας αέρα και τα φίλτρα υψηλής απόδοσης, κατέστησαν το Β’ Εργοστάσιο μία καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον Μονάδα Παραγωγής Φαρμάκων, εξειδικευμένη στις μη-στείρες στερεές μορφές (δισκία, κάψουλες, granules).

Τα διεθνώς πιστοποιημένα συστήματα, σε συνδυασμό με τις συνεχείς επιθεωρήσεις του ΕΟΦ και των Διεθνών Οργανισμών Πιστοποίησης, διασφαλίζουν στο μέγιστο την ποιότητα και την αξιοπιστία των παραγόμενων προϊόντων. Οι ενημερωτικές ή εκπαιδευτικές αυτές επισκέψεις στα 4 Εργοστάσια της ΒΙΑΝΕΞ, φοιτητών ή/και Επαγγελματιών Υγείας, είναι εξαιρετικά χρήσιμες, διότι μέσα από αυτές διαπιστώνουν στην πράξη τους τρόπους με τους οποίους πληρούνται όλες οι προδιαγραφές ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία των παραγόμενων φαρμακευτικών προϊόντων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter