Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Εκπλήξεις και δώρα στη στιγμή για τα τρία χρόνια ΣΚΡΑΤΣ – Κρυφή κάμερα κατέγραψε τις αντιδράσεις τυχερών φίλων του παιχνιδιού

Το ΣΚΡΑΤΣ στα γενέθλια του βγήκε για φαγητό, αφού πρώτα πήγε για κούρεμα και μανικιούρ! 

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ γιόρτασε τα τρία χρόνια κυκλοφορίας του στην ελληνική αγορά μοιράζοντας δώρα στη στιγμή σε ανυποψίαστους πελάτες πολυσύχναστων καταστημάτων.

Με μια «κρυφή» κάμερα, το ΣΚΡΑΤΣ βρέθηκε σε κουρεία, χώρους αισθητικής και εστιατόρια και τοποθέτησε «μαγικές» κάρτες σε διάφορα σημεία. Οι τυχεροί πελάτες που βρήκαν τις νικητήριες κάρτες ΣΚΡΑΤΣ κέρδισαν στη στιγμή τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Δείτε το βίντεο από την έκπληξη που έκανε το ΣΚΡΑΤΣ στους φίλους του παιχνιδιού:

Τρία χρόνια ΣΚΡΑΤΣ με περισσότερα από 500.000.000 ευρώ

Το ΣΚΡΑΤΣ- το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή- από την πρώτη ημέρα διάθεσής του, το Μάιο του 2014 μέχρι σήμερα, έχει μοιράσει 102.474.442 νικητήρια δελτία και συνολικά κέρδη άνω των 500.000.000 ευρώ. Από 10.000 ευρώ και πάνω έχουν κερδίσει 898 νικητές οι οποίοι μοιράστηκαν συνολικά 24.732.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.