Εκπομπή «Άντε γεια»: Μετά τον Τζήλο, απειλές κατά Κοροβέση – «Μπορεί να δεχθεί τάκλιν σε… εμπορικό κέντρο»! (Video)

Εκπομπή «Άντε γεια»: Μετά τον Τζήλο, απειλές κατά Κοροβέση – «Μπορεί να δεχθεί τάκλιν σε… εμπορικό κέντρο»! (Video)

Μετά τον περσινό αγώνα πρωταθλήματος Ξάνθης-Ολυμπιακού 1-1 με διαιτητή τον Θανάση Τζήλο, στη βραδινή διαδικτυακή εκπομπή ων οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού «Αντε γειά» με τους Τάκη Τσουκαλά και Άκη Βαρδαλάκη είχαν εκτοξευθεί απειλές κατά το συγκεκριμένου ρέφερι καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούσαν πως αυτός ήταν ο υπεύθυνος απώλεια βαθμών για την ομάδα τους.

Λίγες ημέρες μετά, ο Θανάσης Τζήλος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του στη Λάρισα…

Χθες βράδυ Δευτέρας (21/10), η ίδια ιστορία επαναλήφθηκε με δύο διαφορές. Αυτή τη φορά ο Ακης Βαρδαλάκης ήταν μόνος του στην εκπομπή, ενώ στόχος των απειλών έγινε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Νίκος Κοροβέσης, για ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα του στον Ντανιέλ Ποντένσε κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (19/10), Ολυμπιακού-ΟΦΗ 2-1.

«Αν κάποιος χτυπήσει παίκτη μας, μπορεί να δεχθεί τάκλιν σε… εμπορικό κέντρο» ήταν η απειλητική ατάκα κατά του παίκτη.

«Επρεπε να πάρει κόκκινη κάρτα και αυτός ο μούλος, ο πατσαβούρας που έπρεπε να δεχθεί κόκκινη και κάνει τάκλιν να κόψει τη μπάλα από… συμπαίκτη του, υπό την ανοχή του κάθε μπινέ διαιτητή…» ξεκίνησε τις απειλές και τις ύβρεις ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Το έχουμε δει με κάθε παίκτη του Ολυμπιακού, με τον Τζιοβάνι και άλλους και μετά ζητάνε συγγνώμες. Τίποτα. Δεν υπάρχει συγγνώμη. Οποιος χτυπήσει κάποιον ποδοσφαιριστή μας, θα δούμε το συγγνώμη μετά. Αμα φάει κανένα τάκλιν σε κανένα εμπορικό κέντρο. Ξέρω εγώ; Μπορεί να γλιστρήσει εκεί που ψωνίζει. Να γλιστρήσει ένας άλλος, πως το λένε, ένας πελάτης να πέσει λέω εγώ, πάνω στον παίκτη να πέσει κάτω να του κόψει τη μπάλα να του πει συγγνώμη. Τι να το κάνω ρε το συγγνώμη, έτσι; Αυτά είναι του κώλου…»…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι απειλές κατά του Τζήλου

Θυμηθείτε τι ειπώθηκε στις 9/12/18 για τον Τζήλο στην ίδια εκπομπή:

Στις 9 Δεκεμβρίου 2018 ο Ολυμπιακός φέρνει ισοπαλία (1-1) στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα και έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Θανάση Τζήλου.

Λίγες ώρες μετά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (10/12), στη διαδικτυακή εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού «Αντε γεια» με τους Ακη Βαρδαλάκη και Τάκη Τσουκαλά ακούγονται απειλές κατά του ρέφερι…

Στη ροή της εκπομπής ο Τάκης (Τσουκαλάς) μιλάει για τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο παιχνίδι. «Είναι και θέμα ψυχολογίας να μπουν τα γκολ…» λέει ώσπου τον διακόπτει ο Ακης και ακολουθεί ο διάλογος:

Ακης: Ναι, είναι θέμα ψυχολογίας, αλλά δώσε και το πέναλτι, ρε Τζήλο, δώσε το ένα από τα τρία. Να σου πω εγώ μετά ψυχολογία. Ενα από τα τρία που δικαιούται. Αλλά δεν το δίνει. Και να σου πω εγώ μετά αν θα παίζανε σκληρά οι παίκτες της Ξάνθης μετά το 2-0. Αν θα τους έβγαζες τις κάρτες. Γιατί πάει σόι το βασίλειο… Λοιπόν, να ξέρετε, και ο Τζήλος κι ο κάθε Τζήλος κι ο κάθε εκκολαπτόμενος Τζήλος ότι σας ξέρουμε. Να ξέρετε ό,τι ακριβώς βάρος έχετε στη συνείδησή σας, σε συνδυασμό με την κονόμα, θα σας το ελαφρύνουμε το βάρος…

Τάκης: Στα φάρμακα θα πάει. Θα αρρωστήσετε, θα πάθετε ανεμοβλογιά, ιλαρά θα πάθετε…

Α.: Βρε και να μην αρρωστήσετε, να προσέχετε και με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε για να μην αρρωστήσετε…

Τ.: Ε καλά, δεν είμαστε και Τροχαία να κάνουμε τώρα, όλο ατυχήματα, έχουμε τροχονόμους, έχουμε καλούς δρόμους…

Α.: Ρε Τάκη, για τα κρίματα, το κρίμα λέω, Τάκη. Είναι 6 εκατομμύρια κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Ακριβώς. Αμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλος.

Τ.: Και η ζωή είναι μικρή…

Α.: Μικρή και μη μικρύνει κι άλλο, γι’ αυτό να προσέχετε, το προσδόκιμο!

Τ.: Εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα ατυχήματα στους δρόμους γίνονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Δεν προσέχουνε, πίνει ο κόσμος, τρώει τα αρνιά με τις κοιλιές να, οδηγούνε ουουου, να οι νεκροί.

Α.: Τα πολλά τροχαία είναι, Τάκη, τα κασκόλ δεν πνίγονται. Δεν τα φοβούνται τα τροχαία, τα κασκόλ φοβούνται μη πνιγούνε…

Τ.: …Και το ξέρεις πού μένεις… (γέλια)

Α.: Λοιπόν, μάγκες, μια χαρά το πάτε. Κάντε εσείς τη δουλειά σας, αλλά μην έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε.

Τ.: Μην έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε, να το ξέρετε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter