Εκπρόσωπος Μοσκοβισί: Το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου θα είναι ένα ακόμα στάδιο ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης

Τo Εurogroup της 20ής Φεβρουαρίου θα είναι ένα ακόμα στάδιο στη διαδικασία ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, ανέφερε σήμερα από τις Βρυξέλλες η Άνικα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί.

Η κ. Μπράιτχαρτ ανέφερε ότι ο επίτροπος Μοσκοβισί είχε εποικοδομητικές συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο σήμερα στην Αθήνα, στους οποίους και μετέφερε το μήνυμα της Επιτροπής που δεν είναι άλλο από το ότι όλοι εργάζονται εντατικά για τη γρήγορη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στενά με όλους τους εταίρους μας για αυτό το σκοπό, ούτως ώστε η ελληνική οικονομία να συνεχίσει τους αναπτυξιακούς ρυθμούς και να τους ενισχύσει», ανέφερε η Ά. Μπράιτχαρτ. «Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για να διευκολύνουμε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Εξάλλου, κοινοτικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τώρα ο στόχος είναι να υπάρξει «πολιτική πρόοδος» έως το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.