Εκπρόσωπος Τύπου ρωσικού ΥΠΕΞ: Υπήρξα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Εκπρόσωπος Τύπου ρωσικού ΥΠΕΞ: Υπήρξα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Η εκπρόσωπος τύπου της ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα αποκάλυψε σήμερα ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον βουλευτή Λεονίντ Σλούτσκι, που κατηγορείται ήδη για άσεμνη συμπεριφορά από αρκετές Ρωσίδες δημοσιογράφους.

Στην Αγία Πετρούπολη, στη βορειοδυτική Ρωσία, «ο Λεονίντ άρχισε να λέει στο εστιατόριο πράγματα που πραγματικά δεν θεώρησα ευχάριστα» απάντησε η Ρωσίδα αξιωματούχος όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του πολιτικού.

«Εξεπλάγην βλέποντας τα πρόσωπα που ήταν παρόντα (…) να μην λένε τίποτα εκείνη τη στιγμή και να μην με υποστηρίζουν» συνέχισε η Ζαχάροβα, διευκρινίζοντας ότι τα γεγονότα αυτά εκτυλίχθηκαν πριν από 5 χρόνια, «όταν εκείνη δεν ήταν ευρέως γνωστή».

«Διατυπώνω την κατηγορηματική μου αντίθεση προς εκείνους που λένε ότι, θα το δούμε στο τέλος, εκείνη τα επινόησε, είναι αυτού του είδους η γυναίκα, δεν ντύνεται όπως πρέπει, όλα αυτά που λέει τα έχει επινοήσει» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, καλώντας τις γυναίκες θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης να «μιλήσουν τώρα και επί τόπου».

Τέσσερις δημοσιογράφοι έχουν κατηγορήσει τις τελευταίες εβδομάδες τον βουλευτή Λεονίντ Σλούτσκι, επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, ότι τις έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά, ιδίως ότι τους απευθύνθηκε με σεξουαλικά υπονοούμενα και ότι τις ανάγκασε να τον φιλήσουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter