Εκπτώσεις 2019: Νέα «ένεση» τόνωσης στην αγορά - Τι να προσέξετε

Οι έμποροι δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι από την κίνηση και οι καταναλωτές πάντα θέλουν χαμηλότερες τιμές. Έτσι μετά την όποια εορταστική κίνηση οι ελπίδες όλων τώρα στρέφονται στις εκπτώσεις. 

Πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου κάνουν λοιπόν οι εκπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και όλοι περιμένουν να "ρεφάρουν". 

Πολλά καταστήματα όμως, νωρίτερα από τις επίσημες εκπτώσεις, προχωρούν σε εβδομάδα προσφορών προκειμένου να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό.

Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να μην πέσουν θύματα ...πονηρών. Ελέγξτε τις τιμές προ των εκπτώσεων και συγκρίνετε το ίδιο προϊόν σε διαφορετικά καταστήματα. 

Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Ψωνίστε αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη και φυσικά να ζητάτε την απόδειξη πληρωμής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.