Εκρήξεις πυρομαχικών στα κατεχόμενα – Εκκενώθηκε ξενοδοχείο (Video & Photos)

Εκρήξεις πυρομαχικών στα κατεχόμενα – Εκκενώθηκε ξενοδοχείο (Video & Photos)

Εκρήξεις σημειώθηκαν σε αποθήκη πυρομαχικών στα κατεχόμενα στην Κύπρο εξαιτίας πυρκαγιάς σε στρατιωτική ζώνη και υπάρχουν κάποιοι ελαφρά τραυματίες από θραύσματα γυαλιών, γνωστοποίησε ο λεγόμενος υπουργός Εξωτερικών των Τουρκοκυπρίων, ο Κουντρέτ Εζερσάι.

Ο Εζερσάι ανέφερε μέσω Facebook ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί, καθώς οι εκρήξεις συνεχίζονται στη στρατιωτική ζώνη αυτή, η οποία βρίσκεται σε περιοχή ανατολικά της Κερύνειας, ιστορικού λιμανιού στις βόρειες ακτές της Κύπρου, στα κατεχόμενα, που προσελκύει τουρίστες.

Επίσης κάλεσε το κοινό να μην μεταβαίνει στην περιοχή και αν δουν οτιδήποτε που μοιάζει με εκρηκτική ύλη να μην το αγγίξουν και να ενημερώσουν τις «αρχές».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Τ/κ ΜΜΕ, επί τόπου έσπευσαν ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και ο Κουντρέτ Οζερσάι. Όπως δήλωσε ο κ. Ακιντζί στον παράνομο «Μπαϊράκ», οι εκρήξεις άρχισαν γύρω στις 2 το πρωί απέναντι από το ξενοδοχείο «Ακαπούλκο».

Το εν λόγω ξενοδοχείο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται έχει εκκενωθεί ενώ ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες από τις ζημιές που προκλήθηκαν.


ΑΠΕ-ΜΠΕ – Sigmalive

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter