Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

Έκρηξη από φιάλη αερίου στην Πορταριά Πηλίου

Συναγερμός σήμανε στους θαλάμους επιχειρήσεων όλων των αρχών αργά το απόγευμα της Τρίτης στο Βόλο, από πληροφορία για έκρηξη φιάλης προπανίου σε κατάστημα εστίασης στην Πορταριά Πηλίου.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, με δέκα άνδρες, να καταφθάνουν άμεσα στο σημείο.

Το κατάστημα, το οποίο ευτυχώς ήταν κλειστό, έχει πάθει τεράστιες ζημιές, ενδεικτικό είναι ότι έχει πέσει το πατάρι του υπογείου.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει αναφορές σε τραυματίες. αν και το ωστικό κύμα ήταν ισχυρό, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζαμαρίες από γειτονικά καταστήματα και τα τζάμια ενός αυτοκινήτου.

Η μάχη των πυροσβεστών αυτή τη στιγμή εστιάζεται στην αντιμετώπιση διαρροής σε δεξαμενή προπανίου, χωρητικότητας 1.700 λίτρων, μέσω της μεθόδου της ψύξης, ενώ στο σημείο έχει κληθεί ειδικός για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πηγή: e-volos

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.