Έκρηξη κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο – Σύλληψη 26χρονου (Photos – Video)

Έκρηξη κοντά στην αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο – Σύλληψη 26χρονου (Photos – Video)

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Κίνα, ενώ τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι υπάρχουν ζημιές ενώ ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχουν τραυματίες.

Μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι η κινεζική αστυνομία εξετάζει ένα όχημα έξω από το κτίριο της πρεσβείας, ενώ φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν καπνό πάνω από την πρεσβεία.

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας επεσήμανε ότι κοντά στην πρεσβεία έχουν μεταβεί επτά ή οκτώ οχήματα της αστυνομίας, ενώ ο δρόμος που οδηγεί στο κτίριο έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

Αξιωματούχοι της πρεσβείας των ΗΠΑ δεν έχουν σχολιάσει το συμβάν.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο συνελήφθη ένας 26χρονος Κινέζος, ο οποίος πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό και αυτοτραυματίστηκε στο χέρι.

Λίγο αργότερα η κινεζική αστυνομία απομάκρυνε μια γυναίκα από την αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο η οποία περιλούστηκε με βενζίνη και φαίνεται ότι προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί, ανέφερε η εφημερίδα Global Times αλλά το Reuters δεν έχει ακόμη καταφέρει να επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή.

https://twitter.com/RT_com/status/1022359854206341120

https://twitter.com/ananthkrishnan/status/1022364500639371264

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter