Έκρηξη Μπόλονι, του επιτέθηκαν φραστικά στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Έκρηξη Μπόλονι, του επιτέθηκαν φραστικά στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Απίστευτο σκηνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του ντέρμπι, το οποίο υποτίθεται ότι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Tην ώρα που ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι μιλούσε στη Nova, σήκωσε ψηλά τα χέρια και έβγαλε μια τρομερή κραυγή κατά ατόμων που ήταν κοντά του και τον αποδοκίμαζαν!

Πριν από το ξέσπασμα του ο Ρουμάνος προπονητής δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος με το δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε τα πάντα. Χάσαμε με 1-0 αλλά με βάση αυτό μπορούμε να προχωρήσουμε. Αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι ότι μας έλειψε η ευστοχία. Πρέπει να επισημάνω ότι στο συγκεκριμένο αγώνα χάσαμε πολλές ευκαιρίες».

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς είπε: «Είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο, παίξαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, εν αντιθέσει με το δεύτερο. Πρέπει, όμως, να σκεφτούμε και τις απουσίες που έχουμε, με τραυματισμούς και κορονοϊό. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Η κούραση έπαιξε ρόλο. Ειδικά στο δεύτερο μέρος. Για παράδειγμα, οι Καμαρά, Σισέ, Ντράγκερ και Φορτούνης, που επέστρεψαν από τις εθνικές τους ήταν κουρασμένοι κι αυτό φαινόταν με την πάροδο του χρόνου. Η νίκη μας έχει μεγάλη αξία. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες. Δεν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογίες. Κι άλλες ομάδες βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Αυτό που θέλω είναι να επιστρέψουμε όλοι υγιείς, ώστε να είμαστε άπαντες παρόντες.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια, παρά το γεγονός πως κάναμε… κοιλιά μετά το 35′. Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να νικά και να κατακτά τίτλους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter