Έκρηξη στο αυτοκίνητο Κύπριου διαιτητή στη Λάρνακα

Έκρηξη στο αυτοκίνητο Κύπριου διαιτητή στη Λάρνακα

Στην Κύπρο φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι στην ποδοσφαιρική Κολομβία της Ευρώπης την Ελλάδα καθώς σήμερα (17/1) τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη στο αυτοκίνητο διαιτητή στη Λάρνακα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «kerkida.net», το όχημα ανήκει στον 33χρονο διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Ο Κύπριος ρέφερι βρισκόταν στην Αγία Νάπα, όπου μετέχει από την Τετάρτη σε σεμινάριο διαιτησίας για διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Κατηγορίας Elite. Μετά το περιστατικό και την έκρηξη βόμβας, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου αποχώρησε από το συνέδριο που έτσι κι αλλιώς διέκοψε σήμερα τις εργασίες του και επέστρεψε σπίτι του.

Από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του 33χρονου διαιτητή, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπόστεγο γκαράζ της οικίας του. Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ωστόσο δεν κινδύνευσαν άνθρωποι.

Όπως αναφέρουν τα Κυπριακά ΜΜΕ, η βομβιστική επίθεση σημειώθηκε λίγο και μετά την παραδοχή του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος μίλησε για διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο. «Είναι καιρός να δούμε τι γίνεται με τις κόκκινες κάρτες που πρέπει να δείξουμε στους διαιτητές. Υπάρχουν και ο έντιμοι αλλά και εκείνοι που με μερικούς διεφθαρμένους παράγοντες του ποδοσφαίρου μας οδηγούν στο να δεχόμαστε κόκκινους φακέλους. Είναι ώρα να καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία για να δούμε ξανά τον κόσμο να επιστρέφει στα στάδια χωρίς την αγωνία τι στοιχημάτισαν και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Ήμουν υποχρεωμένος να το πω. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε να συνεχίσουν κάποιοι, οι οποίοι δεν έχουν καμιά σχέση με τον αθλητισμό, αλλά με εγκληματικά στοιχεία, να αμαυρώνουν το όνομα είτε του κυπριακού ποδοσφαίρου είτε ευρύτερα της χώρας» είχε τονίσει προ ημερών ο Κύπριος Πρόεδρος…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter