Έκρηξη στα Γρεβενά: Ποιο είναι το εργοστάσιο που επλήγη (Photos)

Έκρηξη στα Γρεβενά: Ποιο είναι το εργοστάσιο που επλήγη (Photos)
Πηγή: eltek.gr

Ισχυρότατη έκρηξη συγκλόνισε το πρωί της Δευτέρας εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών στους Αγαλαίους του δήμου Γρεβενών. Πρόκειται για μονάδα της ΕΛΤΕΚ, της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών που ιδρύθηκε το 2010 με έδρα στους Αγαλαίους του Δήμου Γρεβενών.

Διαβάστε επίσης: Γρεβενά: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο με εκρηκτικές ύλες – Πληροφορίες για δύο τραυματίες και τρεις αγνοούμενους – «Κρανίου τόπος»

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία: «Και με την είσοδο νέων ισχυρών επενδυτών το 2016, αυτός ο στόχος έγινε πιο εφικτός από ποτέ με την ΕΛΤΕΚ να αποτελεί σήμερα την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας εκρηκτικών υλών στα Βαλκάνια».

Πηγή: Eltek.gr

Όπως επισημαίνει: «Με μια ιδιόκτητη έκταση 100 στρεμμάτων με 14 σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθηκευτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας 700 τόνων πρώτης ύλης και 200 τόνων εκρηκτικών υλών και με ένα σύγχρονο και πιστοποιημένο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, η ΕΛΤΕΚ σήμερα δραστηριοποιείται σε ένα εμπορικό δίκτυο που αυξάνεται διαρκώς εξυπηρετώντας ταχύτατα τη ζήτηση σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Βουλγαρία, Κόσοβο, Ρουμανία και Σερβία, ενώ ταυτόχρονα σημειώνει μια σταθερή μηνιαία αύξηση στις πωλήσεις της κατά 25%.

Συγχρόνως, η ΕΛΤΕΚ επενδύει διαρκώς στην έρευνα νέων προϊόντων, στην ανάπτυξη σύγχρονων και ασφαλέστερων χημικών συνθέσεων και εξορυκτικών διαδικασιών, ώστε όχι μόνο να υπάρξει βελτιστοποίηση της ποιότητας αλλά και μείωση του κόστους της εκρηκτικής διαδικασία.

Σημαντικότερη επιτυχία μας ωστόσο παραμένει το γεγονός πως μέσα σε λίγα χρόνια έχουμε καταφέρει να χτίσουμε αληθινές σχέσεις εμπιστοσύνης με έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό πελατών που θεωρούν πλέον την ΕΛΤΕΚ τον κατάλληλο συνεργάτη τους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter