Έκρηξη στα Γρεβενά: Nεκροί οι τρεις αγνοούμενοι, τεράστιες καταστροφές (Photos – Video)

Έκρηξη στα Γρεβενά: Nεκροί οι τρεις αγνοούμενοι, τεράστιες καταστροφές (Photos – Video)

Νεκροί εντοπίστηκαν, οι τρεις αγνοούμενοι από τη σφοδρότατη έκρηξη που έπληξε το πρωί της Δευτέρας το εργοστάσιο εκρηκτικών υλών της ΕΛΤΕΚ στα Γρεβενά σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

«Στην ΕΛΤΕΚ, είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιο μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας» αναφέρουν συγκεκριμένα.

Δείτε επίσης: Γρεβενά: «Κρανίου τόπος» το εργοστάσιο μετά την έκρηξη – Τρεις αγνοούμενοι (Photos – Video)

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 08:20 το πρωί και αμέσως έγινε γνωστό πως τρεις άνθρωποι αγνοούνταν, δύο ακόμα είχαν τραυματιστεί ενώ το εργοστάσιο έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημίες.

Διαβάστε επίσης: Έκρηξη στα Γρεβενά: Ποιο είναι το εργοστάσιο που επλήγη (Photos)

Η έκρηξη έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Επί τόπου σπεύδουν 11 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και δυνάμεις από 2η και 5η ΕΜΑΚ.

«Κρανίου τόπος», χαρακτήρισε το εργοστάσιο μετά την έκρηξη, μιλώντας στο Open, ο Α. Καλαϊδόπουλος, πυραρχος, που επιχειρεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι δύο τραυματίες είχαν μεταβεί στο εργοστάσιο για να πιάσουν βάρδια όταν σημειώθηκε η έκρηξη, και δεν έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της έκρηξης. Το εργοστάσιο απασχολεί 30 εργαζομένους.

Φωτογραφίες: Greveniotis.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter