Έκρηξη στη Συγγρού: Συνεχίζονται οι έρευνα για τα αίτια – Τι βρέθηκε στο σπίτι του 78χρονου

Έκρηξη στη Συγγρού: Συνεχίζονται οι έρευνα για τα αίτια – Τι βρέθηκε στο σπίτι του 78χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τα αίτια της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 78χρονος διαχειριστής της πολυκατοικίας και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές ακόμα και σε κτίρια απόστασης 200 μέτρων.

Η εκδοχή της διαρροής υγραερίου ή άλλου πτητικού υγρού παραμένει μέχρι στιγμή η επικρατέστερη.

Την ίδια ώρα, ο 78χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται με με σοβαρά εγκαύματα στο Γενικό Κρατικό.

Τι βρήκαν στο σπίτι του 78χρονου

Παράλληλα, οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 78χρονου όπου εντόπισαν σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 1.000 φυσίγγια, ένα παλαιό περίστροφο, ένα αεροβόλο και μια καραμπίνα, η άδεια της οποίας είχε λήξει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα ευρήματα δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την έκρηξη, ενώ ο 78χρονος όταν ρωτήθηκε δικαιολόγησε την παρουσία τους με το γεγονός ότι στο παρελθόν ήταν μέλος σκοπευτικού συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής έγινε γνωστό ότι στο κτίριο στον αριθμό 3 της Συγγρού που σημειώθηκε η έκρηξη, δεν υπάρχει παροχή φυσικού αερίου. Παροχή αερίου διαθέτει το κτήριο στον αριθμό 7.

Τεχνικοί της εταιρείας εκτιμούν ότι η έκρηξη στον αριθμό 3, μπορεί να προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου, την οποία ενδεχομένως να είχε στο σπίτι του ο 78χρονος τραυματίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter