Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το Σαββατοκύριακο αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με αυτό, οι καταιγίδες που θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να είναι τοπικά ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, θα επηρεαστούν την Παρασκευή 4-5-2018 πιθανόν τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Μακεδονία.

Το Σάββατο 5-5-2018, τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τις βραδινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή 6-5-2018 κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Από τις μεσημβρινές ώρες η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν η Εύβοια, η Ανατολική Στερεά, η Βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα 7-5-2018 κατά διαστήματα μέχρι το μεσημέρι η Εύβοια και μέχρι το απόγευμα το Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και η Ανατολική Στερεά. Τις μεσημβρινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Την Τρίτη 8-5-2018 και την Τετάρτη 9-5-2018 πιθανόν τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες μόνο, οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter