Έκτακτο δελτίο καιρού: Χαλάζι, καταιγίδες και βροχές το επόμενο τριήμερο

Έκτακτο δελτίο καιρού: Χαλάζι, καταιγίδες και βροχές το επόμενο τριήμερο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, με τον καιρό να χαλάει από το βράδυ της Παρασκευής, 10 Μαρτίου και για τις επόμενες δύο μέρες.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το βράδυ της Παρασκευής και από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν αρχικά τα νησιά του Ιονίου, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Το Σάββατο αναμένεται να επηρεαστούν η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά ( συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα της Αττικής), η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς τις πρωινές ώρες η κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν μέχρι το μεσημέρι στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα στις Κυκλάδες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter