Μέσω του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής

Έκτακτο κονδύλι 5 εκατ. ευρώ της Βουλής για το Προσφυγικό

Με απόφαση του προέδρου της Βουλής, αποδεσμεύεται κονδύλι της τάξης των 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να ενταχθεί στον προϋπολογισμό του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αντιμετώπιση του Προσφυγικού - Μεταναστευτικού.

Σε μια πράξη με συγκεκριμένο πολιτικό συμβολισμό προχωρά η Βουλή, απελευθερώντας από τον προϋπολογισμό της 5 εκατ. ευρώ, με σκοπό την άμεση ενίσχυση της μεταναστευτικής πολιτικής.

Το συγκεκριμένο ποσό είχε δεσμευθεί από τη Βουλή στο τέλος του 2016 και μετά την έγκριση του απολογισμού επιβεβαιώθηκε ότι το ποσό παραμένει διαθέσιμο.

Μετά την σχετική επιστολή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, το Κοινοβούλιο θα αποδεσμεύσει τα 5 εκατ. ευρώ που θα οδηγηθούν για την ενίσχυση για την κάλυψη των αναγκών προσφύγων και μεταναστών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.