Έκτακτο: Οριστικό τέλος στην Sugar Town από το Πρωτοδικείο Ηλείας!

Έκτακτο: Οριστικό τέλος στην Sugar Town από το Πρωτοδικείο Ηλείας!

Επιβεβαιώθηκε σήμερα πλήρως από το Πρωτοδικείο Ηλείας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.apokalypseis.com του δημοσιογράφου της εφημερίδας Documento Μάκη Νοδάρου (Διαβάστε εδώ : http://apokalypseis.com/?p=9784 ), για το σοβαρότατο κώλυμα που είχε ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος και ο συνδυασμός του που κατατέθηκε προ ημερών, προκειμένου να συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Όπως έγινε γνωστό , το Πρωτοδικείο Ηλείας αξιολογώντας τα στοιχεία σε βάρος του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως, τα οποία είχαν αναφερθεί λεπτομερώς προ ημερών στο ρεπορτάζ, απέρριψε τον ίδιο ως υποψήφιος δήμαρχο αλλά και τον συνδυασμό του καθώς δεν υπάρχει νομικά η δυνατότητα πλέον να τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού άλλο πρόσωπο ενώ υπάρχει εκ του νόμου συγκεκριμένο χρονικό όριο εντός του οποίου κατατίθενται οι συνδυασμοί των υποψηφίων .

Η είδηση της ακύρωσης του συνδυασμού του κ. Χρονόπουλου που έπεσε σαν «βόμβα» στον πολύπαθο δήμο της Ζαχάρως , έγινε σήμερα το πρωί πρώτη είδηση στα τοπικά ΜΜΕ η πλειοψηφία των οποίων όμως μέχρι και χθες τασσόταν εμμέσως πλην σαφώς υπέρ της υποψηφιότητας του, δημοσιεύοντας σχετικές ανακοινώσεις , σχόλια και διαφημίσεις…

Όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα www.apokalypseis.com προ ημερών ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως στην προσπάθειά του να περάσει τον «σκόπελο» των καταδικών του για απιστία στην υπηρεσία και την στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων που βρίσκεται σε ισχύ , έκανε αίτηση στο Συμβούλιο Χαρίτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης με σκοπό να εξαφανίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την ποινή του . Όμως η αίτηση του δεν έφτασε ποτέ σε αυτόν καθώς το Συμβούλιο Χαρίτων ομόφωνα – και για τρίτη συνεχόμενη φορά σύμφωνα με πληροφορίες – απέρριψε το αίτημ του.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε ουσιαστικά εκτός εκλογών τον ίδιο τον έκπτωτο δήμαρχο Ζαχάρως και τον συνδυασμό του καθώς η καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για απιστία στην υπηρεσία τον Ιανουάριο του 2018 με στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο , επικυρώθηκε και με την 1180/2018 απόφαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου η οποία ελήφθη στις 16/7/2018 . Ημερομηνία που σύμφωνα με νομικούς κύκλους , ξεκινάει η στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο που του επιβλήθηκε στο Εφετείο Πατρών τον Ιανουάριο του 2018 με την 61-62-63/2018 σχετική απόφαση.

Πηγή: apokalypseis.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter