Πυροβολισμοί στο κέντρο της Μόσχας – Ο δράστης εξουδετερώθηκε (Videos)

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Μόσχας – Ο δράστης εξουδετερώθηκε (Videos)

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας FSB Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) έκανε γνωστό ότι άγνωστος άνοιξε πυρ κοντά στην έδρα της στη Μόσχα και υπάρχουν τραυματίες, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Σύμφωνα με την FSB, ο δράστης εξουδετερώθηκε και τα στοιχεία του ταυτοποιούνται, μεταδίδει το RIA. Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για νεκρούς. 

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες χαρακτηρίζουν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Μόσχα “τρομοκρατική ενέργεια”, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο RT, με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νέοι πυροβολισμοί ακούγoνται στο κέντρο της Μόσχας κοντά στην έδρα της FSB, μεταδίδει δημοσιογράφος του Reuters.

Ένας αστυνομικός εθεάθη να κείτεται αναίσθητος στο έδαφος, αναφέρει η ίδια πηγή.

Η αστυνομία επέκτεινε την περιοχή αποκλεισμού κοντά στο σημείο των πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για το περιστατικό έξω από το κτίριο της FSB.

Ειδικές δυνάμεις με αυτόματα όπλα αναπτύχθηκαν στην περιοχή όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, ανέφερε το Reuters επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και ζήτησε από τους πολίτες να απομακρυνθούν.

Πέντε ασθενοφόρα εθεάθησαν να αναχωρούν από το σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες

Νωρίτερα απόψε, μια αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι άκουσε πυροβολισμούς στο ίδιο σημείο, ενώ βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πάνοπλους αστυνομικούς να τρέχουν στους δρόμους κοντά στα κεντρικά γραφεία της FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας).

Σύμφωνα με το RBC άγνωστος άνοιξε πυρ με καλάζνικοφ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άγνωστος πυροβόλησε προς την είσοδο υποδοχής της FSB και στη συνέχεια έτρεξε προς το δρόμο, πυροβολώντας προς την ίδια κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το Telegram Channel 112, τρεις εργαζόμενοι σκοτώθηκαν . Σύμφωνα με το Moskva News Agency, δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν. Δεν αναφέρεται αν οι τραυματισμένοι ήταν άτομα της FSB.

https://vk.com/video-34410764_456241885

null

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter