Εκτέλεση-καρμπόν, 20 χρόνια μετά, από το μπαλκόνι για τον αργυροχρυσοχόο της Δράμας

Εκτέλεση-καρμπόν, 20 χρόνια μετά, από το μπαλκόνι για τον αργυροχρυσοχόο της Δράμας

Δεν ήταν η πρώτη αλλά η δεύτερη φορά στη ζωή του που ο ηλικιωμένος «τιμωρός» από τη Δράμα αποφάσισε να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή παίρνοντας το νόμο στα χέρια του και μάλιστα χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα ξημερώματα, ο 79χρονος κοσμηματοπώλης, όταν αντιλήφθηκε ότι στο κατάστημα που διατηρεί κάτω από το σπίτι του, δύο άνδρες επιχειρούσαν διάρρηξη, έκανε ότι είχε κάνει και 21 χρόνια πριν. Πήρε την καραμπίνα, σημάδεψε από το μπαλκόνι και πυροβόλησε τον 29χρονο Έλληνα. Ο διαρρήκτης σωριάστηκε νεκρός, ενώ ο συνεργός του πανικόβλητος το έβαλε στα πόδια. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία που βρήκε τον ηλικιωμένο με το όπλο στα χέρια.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κρατείται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση για το έγκλημα ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Ο 79χρονος ισχυρίζεται στις Αρχές ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 29χρονο. Όπως λέει, οι διαρρήκτες «είχαν μαζί τους κάτι σαν όπλο» το οποίο όπως λέει το έστρεψαν εναντίον του. Όμως όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο αργυροχρυσοχόος πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, και δεν προκύπτει ότι οι δύο διαρρήκτες οπλοφορούσαν ή ότι τον απείλησαν με οποιονδήποτε τρόπο.

Όπως αποκάλυψε το seleo.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής σε περιστατικό αυτοδικίας. Είχε ξανασκοτώσει με παρόμοιο τρόπο το 1996. Οι ομοιότητες των δύο εγκλημάτων σοκάρουν. Και τότε, σε ηλικία 58 ετών, είχε σκοτώσει, πυροβολώντας με καραμπίνα πάλι από το μπαλκόνι έναν ακόμα διαρρήκτη.

φωτό: life-events

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter