Εκτέλεση στη Βούλα: Το σκοτεινό παρελθόν του «Αυστραλού» – Είχε εταιρεία με «γαλάζιο» πρώην υπουργό

Εκτέλεση στη Βούλα: Το σκοτεινό παρελθόν του «Αυστραλού» – Είχε εταιρεία με «γαλάζιο» πρώην υπουργό

Ένα ένα μελετάνε τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές προκειμένου να εξιχνιάσουν την χθεσινή εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία, γνωστό στην πιάτσα με το παρατσούκλι «ο Αυστραλός».

Ήταν γνώριμος στην αστυνομία και καταγεγραμμένος στα αρχεία της Ασφάλειας, αφού είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών. Υπήρξε συμμέτοχος σε εταιρεία security, όπου μέρος του μετοχικού κεφαλαίου κατείχε και «γαλάζιος» πρώην υπουργός. Η έρευνα μάλιστα φαίνεται ότι φτάνει ως τη Μύκονο, η οποία δεν φαίνεται πως ήταν ο τόπος όπου επέλεξε να παντρευτεί την καλλονή σύζυγό του, Βικτώρια Καρύδη με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. 

Τα εγκαίνια που δεν έγιναν

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον 46χρονο επιχειρηματία αφού λίγα λεπτά μετά τις 20:00, κλείνει πίσω του την πόρτα της κατοικίας του και επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του, ένα Smart. Το μυαλό του ήταν στη νέα του επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, της οποίας τα εγκαίνια είχε προγραμματίσει για το ίδιο βράδυ. Ωστόσο, κάποιοι είχαν άλλα σχέδια για τον ίδιο. Τουλάχιστον τρεις σφαίρες που του καρφώθηκαν πιθανόν από εννιάρι πιστόλι του «παίρνουν» ακαριαία τη ζωή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να συλλέγουν τα πρώτα στοιχεία διαπίστωσαν πως πρόκειται για έναν παλιό γνώριμο των διεθνών αρχών.

Τα πρώτα στοιχεία

Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να πάρουν καταθέσεις τόσο από την σύζυγο του 46χρονου, όσο όμως και από τους περίοικους στη Βούλα.

Από τις πρώτες καταθέσεις φαίνεται ότι προκύπτει πως ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας χρησιμοποίησαν μηχανή αφού υπήρξαν άνθρωποι που άκουσαν θόρυβο μηχανής αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Το παρελθόν του επιχειρηματία

Πληροφορίες λένε ότι ο επιχειρηματίας με καταγωγή από την Αυστραλία, φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005 και να του έχουν «χρεώσει» απόπειρες δολοφονίας.

Ο ίδιος μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας την τελευταία δεκαετία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε επιλέξει να παραμείνει στην Αθήνα. Στην Αυστραλία υπήρξε ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου και είχε κατηγορηθεί και για συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που σημειώθηκαν σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Ο ίδιος λάτρης της χλιδής διέθετε υψηλό προφίλ κοσμικής ζωής με έντονη παρουσία σε μαγαζιά της Αθήνας και της Μυκόνου. Πριν τρία χρόνια φιγουράρει στις στήλες των lifestyle περιοδικών που φιλοξενούν φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τον γάμο του στη Μύκονο. Η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδη, μια από τις παίκτριες του φετινού My Style Rocks κλέβει τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος επιχειρηματίας τα τελευταία χρονιά είχε ρίξει το βάρος στον τομέα των εταιρειών παροχής ασφαλείας και καθαριότητας. Mαλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι σε μία από αυτές μερίδιο είχε και γνωστός «γαλάζιος» πολιτικός που στο παρελθόν είχε διατελέσει και υπουργός.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ ερευνάται εάν η δολοφονία σχετίζεται με την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε βάρος του 37χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. 

Διαβάστε επίσης: Πώς μετέδωσαν τα αυστραλιανά ΜΜΕ την εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter