Έκτη η Παπαχρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Μπέρμιγχαμ

Έκτη η Παπαχρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Μπέρμιγχαμ

Η Βούλα Παπαχρήστου δεν κατάφερε να πιάσει μεγάλη επίδοση στο τριπλούν και με άλμα 14,05 μ.περιορίστηκε στην 9η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Μπέρμιγχαμ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο χρόνια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην διοργάνωση του Πόρτλαντ,στις ΗΠΑ.

Η Παπαχρήστου, η οποία έχει καλύτερη φετινή επίδοση 14,25 μέτρα, «προσγειώθηκε» στο 14,05 με την πρώτη προσπάθειά της. Επίσης, είχε άλματα στα 11,73, τα 14,01 και τα 13,36 μέτρα, ενώ η πέμπτη προσπάθειά της ήταν άκυρη.

Το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν κατέκτησε η Γιούλιμαρ Ρόχας από τη Βενεζουέλα με 14,63 μέτρα, επίδοση που είναι η καλύτερη φέτος στον κόσμο. Η νικήτρια της περασμένης διοργάνωσης, αλλά και το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου άφησε στη δεύτερη θέση την Κίμπερλι Γουίλιαμς από την Τζαμάικα, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Ισπανία Άνα Πελετέιρο.

Οι πρώτες έξι αθλήτριες του τελικού στο τριπλούν: Γιούλιμαρ Ρόχας (Βενεζουέλα) 14,63 μέτρα Κίμπερλι Γουίλιαμς (Τζαμάικα) 14,48 Άνα Πελετέιρο (Ισπανία) 14,40 Αντρέα Παντουρόιου (Ρουμανία) 14,33 Κέτουραχ Όρτζι (ΗΠΑ) 14,31 Βούλα Παπαχρήστου (Ελλάδα) 14,05

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter