Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Έκθεση Alienation στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου

Η έκθεση ‘Alienation’ που φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θ. Αγγελόπουλος” στο Μοσχάτο (Κων/λεως και Σολωμού) από τις 9 έως τις 13 Ιανουαρίου 2017, είναι μια συλλογή από έργα καλλιτεχνών από διάφορες χώρες του κόσμου και κυρίως καλλιτεχνών από το Λονδίνο.

Τα έργα που παρουσιάζονται, αποτυπώνουν την οπτική μεριά κάθε καλλιτέχνη σε θέματα που αφορούν την κοινωνική μας συμπεριφορά. Η ανάγκη μας για ομαδοποίηση, η χρήση κοινών γλωσσικών και ενδυματολογικών στοιχείων αλλά και οι λόγοι που κάποιες φορές ωθούν στην αποξένωση μας από το κοινωνικό σύνολο, είναι κάποια από τα θέματα αυτά.

Η έκθεση έχει παρουσιαστεί σε γκαλερί στις Ηνωμένες Πολιτείες (Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια), στο Λονδίνο και στη Μόσχα, και έρχεται στην Αθήνα όπου και θα κλείσει με δύο εκθέσεις στο Μοσχάτο και στον Ταύρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.