Έκθεση γελοιογράφων με θέμα την Ευρώπη

Έκθεση γελοιογράφων με θέμα την Ευρώπη

Στο Μετρό του Συντάγματος, από αύριο και για 8 μέρες

Μετά την επιτυχημένη έκθεση γελοιογραφίας «Μετέωρο Βήμα», που παρουσιάστηκε πέρυσι στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον ίδιο χώρο με μια νέα έκθεση.

Θέμα της η Ευρώπη των λαών και τίτλος της «Sweet Europe»- «Γλυκιά Ευρώπη». Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 16 Μαΐου, στις 20.00, από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Οι επισκέπτες, εκτός από τα έργα 29 Ελλήνων γελοιογράφων, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τις γελοιογραφίες 28 σημαντικών Βρετανών σκιτσογράφων που δημοσιεύουν στις μεγαλύτερες εφημερίδες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αφορμή το Brexit αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στις μέρες μας.

Η έκθεση θα λειτουργήσει από την Κυριακή 14 έως και την Κυριακή 21 Μαΐου, καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Κάθε μέρα θα βρίσκονται στο χώρο μέλη της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων για να ενημερώνουν και να ξεναγούν το κοινό.

Η έκθεση πραγματοποιείται χάρη στη συμβολή και υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων, της Περιφέρειας Αττικής, της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. καθώς και του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter