Έκθεση ιδεών και ευχών για τη Σαμοθράκη μετά από σύσκεψη με τον… αντ΄αυτού Γεραπετρίτη

Έκθεση ιδεών και ευχών για τη Σαμοθράκη μετά από σύσκεψη με τον… αντ΄αυτού Γεραπετρίτη

Αν κάτι μάθαμε από την κυβερνητική σύσκεψη για το… κυβερνητικό ναυάγιο στη Σαμοθράκη είναι ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι ο… αντ΄ αυτού (του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη).

Και επίσης ότι το αποτέλεσμα της σύσκεψης με επτά (7) υπουργούς ήταν μια έκθεση ιδεών και ευχών για την αποκατάσταση του προβλήματος που έκανε τη χώρα διεθνώς ρεζίλι.

Έτσι, πληροφορούμαστε ότι στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν έξι υπουργοί υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος καθόταν στην κεφαλή του τραπεζιού, αποφασίστηκε «η εξασφάλιση της απρόσκοπτης τακτικής ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού με την Αλεξανδρούπολη, μέχρι 31/10/2019, οπότε και λήγει η παρούσα σύμβαση» (sic). Λες και θα μπορούσε να αποφασιστεί η μη απρόσκοπτη τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση…

Να σημειωθεί ότι ήδη το Λιμενικό έχει παραπέμψει την υπόθεση με τον «γαλάζιο» εφοπλιστή Μανούση στον εισαγγελέα ενώ σε απολογία κλήθηκε και από τον υπουργό Ναυτιλίας.

Κατά τα άλλα μας ενημέρωσαν ότι αποφασίστηκε επίσης «η βελτιστοποίηση του πλαισίου προκήρυξης για τις συμβάσεις που αφορούν στις άγονες γραμμές με καλύτερα πλοία, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πλοίου αντικατάστασης». Και επίσης διάφορα άλλα ωραία για τον καθαρισμό του λιμανιού και χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών έργων.

Just for the record στην πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Γεραπετρίτη ως αντ΄αυτού, συμμετείχαν οι υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το συντονισμό του Κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter