Έκθεση Τελειόφοιτων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών 2020 στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

Έκθεση Τελειόφοιτων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών 2020 στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

Έκθεση έργων 25 τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, θα φιλοξενηθεί στον Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», από τις 30 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου 2020.

Η επιλογή των έργων έγινε από επιτροπή καθηγητών της Α.Σ.Κ.Τ., κατόπιν διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν όσοι τελειόφοιτοι σπουδαστές επιθυμούσαν, μετά την υποβολή σχετικών αιτήσεων.

Η Επιτροπή Λειτουργίας του Χώρου Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», όπως και τα τρία προηγούμενα χρόνια, θα προκρίνει τρία από τα έργα που θα εκτεθούν και θα απονείμει στους δημιουργούς τους χρηματικά έπαθλα. Τα έργα θα παραμείνουν στη συλλογή έργων τέχνης που διατηρεί η Εθνική Ασφαλιστική.

Η συνεργασία που έχει οικοδομήσει τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Εταιρίας που στόχο έχουν να υποστηρίξουν την καλλιτεχνική εκπαίδευση της χώρας αλλά και να δώσουν την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να έρθουν σε επαφή με το κοινό.

Σημειώνεται ότι ο Χώρος Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» θα λειτουργεί εφεξής με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την πρόληψη και αντιμετώπιση της διασποράς της νόσου Covid-19.

Ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις εγκαινίων, ενώ ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών στον χώρο, την ίδια χρονική στιγμή, δεν θα υπερβαίνει τα δέκα άτομα.

www.stoart.gr.

facebook.com/stoartkorai

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter