Έκτο «τρίποντο» για τον Απόλλωνα, νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο

Έκτο «τρίποντο» για τον Απόλλωνα, νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο

Ο Απόλλων ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και νίκησε 2-1 στη Ριζούπολη τον Ατρόμητο. Αυτή ήταν η έκτη νίκη για την ομάδα του Γ. Παράσχου στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 42’. Οι Ντάουντα, Κολ και Μπετινέλι άλλαξαν την μπάλα, ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή, κέρδισε την κόντρα από τον Γούτα και με το δεξί νίκησε τον Μανδά.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν ολοκλήρωσαν τις τελικές τους προσπάθειες. Ευκαιρίες έχασαν με τους Μουνίθ (51’), Αγκάγιεφ (52’, 54’) και Μανούσο (64’).

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Απόλλων πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 67’ ο Κολ από δεξιά βρήκε τον Ντάουντα στην μικρή περιοχή, ο οποίος με εξαιρετική κίνηση και σουτ έκανε το 2-0. «Τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα μου είχε η σημερινή νίκη. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και θα παίξουμε πιο απελευθερωμένα στην συνέχεια. Εκτιμώ πως θα ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς κανένα άγχος», δήλωσε ο Γ. Παράσχος.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’ με σκόρερ τον Μαυρομμάτη. «Καμία ήττα δεν μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς. Αν παίζαμε πιο προσεκτικά το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια.

Κάνουμε λάθη που με λίγη προσοχή θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, νομίζω πως οφείλονται στην ψυχολογία περισσότερο», δήλωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Σάββας Παντελίδης.

O Μ. Σκουλάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φατιόν, Κωτσόπουλο, Σάλομον.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Φατιόν (70′ Κιτόκο), Σλίβκα, Κολ (88′ Κάλισιρ), Μπεντινέλι (70′ Φερνάντεθ), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (35′ Ντάουντα).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος (86′ Μαυρομμάτης), Γούτας, Στρούγγης, Χαρίσης (86′ Μάτιτς), Σάλομον, Χριστοδουλόπουλος (74′ Ραμπέγιο), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (59′ Μανούσος), Κωτσόπουλος (74′ Εντομβόνγι).

**Πριν από τον αγώνα ο προπονητής του Απόλλωνα βραβεύτηκε για τα 50 χρόνια παρουσίας του ως παίκτης και προπονητής στην πρώτη κατηγορία. Έχει ξεπεράσει τα 900 ματς (902 για την ακρίβεια) και είναι πρώτος στη σχετική κατηγορία. «Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου γιατί κρατούσα μέσα μου το άγχος των αγώνων και ξεσπούσα. Είναι διαφορετικό να είσαι ποδοσφαιριστής και διαφορετικό προπονητής. Είναι πολύ αγχωτικό να είσαι προπονητής», υποστήριξε συγκινημένος ο Γ. Παράσχος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter