Εκτός ΑΝΤ1 ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Εκτός ΑΝΤ1 ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Εκτός Ομίλου ΑΝΤ1 τέθηκε ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, μετά από σχετική απαίτηση του τηλεοπτικού σταθμού στον απόηχο των αποκαλύψεων του Documento, την περασμένη Κυριακή.

Διαβάστε σχετικά: Ο ρεπόρτερ που ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τη μαφία και την ΕΥΠ

Όπως έγραψε το Documento, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται ως ενδιάμεσος μεταξύ της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του δολοφονηθέντος εμπόρου καυσίμων Γιώργου Μήτσου. Σύμφωνα με στοιχεία που έφερε στο φως η εφημερίδα, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, είναι εκείνος που ενημέρωνε τον Μήτσου, ο οποίος ήταν και κουμπάρος του, για το αν συγκεκριμένοι τηλεφωνικοί αριθμοί βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Από μηνύματα που βρήκαν οι αστυνομικές αρχές στο κινητό τηλέφωνο του Μήτσου μετά τη δολοφονία του τον Ιούνιο του 2022 στα Γλυκά Νερά, προκύπτει ότι ο δημοσιογράφος συνομιλούσε με κάποια Αγγελική η οποία εργάζεται στην ΕΥΠ και στη συνέχεια έστελνε τις πληροφορίες που λάμβανε από εκείνη, στον μετέπειτα δολοφονηθέντα έμπορο καυσίμων.

Προκύπτει συγκεκριμένα από τις συνομιλίες Μήτσου – Τσιλιπουνιδάκη, οι οποίες ανασύρθηκαν από το κινητό τηλέφωνο του πρώτου, ότι ο έμπορος καυσίμων έστελνε τηλεφωνικούς αριθμούς στον δημοσιογράφο ζητώντας του να μάθει αν αυτοί είναι επισυνδεδεμένοι. Ο Τσιλιπουνιδάκης, έστελνε στη συνέχεια τους αριθμούς στον σύνδεσμό του στην ΕΥΠ, δηλαδή σε κάποια γυναίκα με το όνομα Αγγελική κι εκείνη τον πληροφορούσε για το αν βρίσκεται σε εξέλιξη παρακολούθηση. Έτσι ο Μήτσου μπορούσε να καθορίζει τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις αποκαλύψεις, ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης τέθηκε, έπειτα από απαίτηση της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού, εκτός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter