Εκτός ΑΝΤ1 ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης γιατί είναι… συριζαίος

Εκτός ΑΝΤ1 ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης γιατί είναι… συριζαίος

Να αποπέμψουν τον γνωστό στιχουργό Νίκο Μωραΐτη από το νέο μουσικό talent show, “The Final Four” λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων αποφάσισαν στον ΑΝΤ1.

Αν και η συμμετοχή του είχε ανακοινωθεί επίσημα εδώ και καιρό (είχαν κυκλοφορήσει άλλωστε και φωτογραφίες) το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να υπέκυψε σε άλλου είδους πιέσεις καθώς με τη γνωστοποίηση του ονόματος του Μωραΐτη ως κριτή στο μουσικό show σωρεία άρθρων σε φιλοκυβερνητικά sites τον παρουσίαζαν ως “τρολ του ΣΥΡΙΖΑ”.

Τίτλοι όπως: ” Από τρολ του ΣΥΡΙΖΑ σε ριάλιτι μουσικής του ΑΝΤ1 – Ο Νίκος Μωραΐτης είχε γράψει και κατά των τάλεντ σόου” γέμισαν το διαδίκτυο, δίνοντας πάτημα σε ακροδεξιά τρολ αλλά και τρολ της Νέας Δημοκρατίας για μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον του. Μια πραγματική δολοφονία χαρακτήρα. Και όλα αυτά, ξεχνώντας φυσικά το τεράστιο καλλιτεχνικό του έργο. Πρόκειται για έναν από τους πιο καταξιωμένους στιχουργούς της γενιάς του.

Όπως πληροφορείται το documentonews.gr, ο λόγος που προβάλλεται περί απόφασης της τελευταίας στιγμής του talent show να κρατήσει μόνο τρεις κριτές και όχι τέσσερις – όπως είχε ανακοινώσει – εξαιτίας απαίτησης της εταιρείας παραγωγής, δεν ευσταθεί.

Φαντάζει απίθανο το σενάριο οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να μην γνώριζαν ότι έτσι ήταν οι όροι της εταιρείας παραγωγής εξ΄αρχής. Τόση σημαντική αβλεψία από ένα τόσο μεγάλο κανάλι;

Η ουσία είναι μία και κρύβει πίσω της πιθανές πολιτικές πιέσεις. Μιλάμε πρακτικά για μια αποπομπή επειδή ο κ. Μωραΐτης είναι… συριζαίος! Όποιος δηλαδή δεν ταυτίζεται με τις πολιτικές θέσεις του καναλιού δεν έχει καμία θέση σ΄αυτό.

Είναι τρομερό το 2019 ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης να χάνει τη δουλειά του μόνο και μόνο λόγω των όσων έγραφε και γράφει εδώ και χρόνια για τα κακώς κείμενα της Νέας Δημοκρατίας. Για τα σκάνδαλα της γαλάζιας παράταξης, για τα στελέχη της και για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τις… offshore της Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Οι σχέσεις της ΝΔ και ιδίως του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του με τον ANT1 και την ιδιοκτησία του δεν είναι κρυφές. Κάθε άλλο μάλιστα. Είναι γνωστές και άκρως στενές.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει άλλωστε την περίφημη… «εξυπηρέτηση» που έκανε το κανάλι στον Κυριάκο και τη σύζυγό του Μαρέβα. Αναφερόμαστε φυσικά για την υπόθεση με το ελικόπτερο. Τότε δηλαδή που ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 μετέφερε από τα Χανιά στο Πόρτο Χέλι το ζεύγος.

Φυσικά, στο Πόρτο Χέλι βρίσκεται η βίλα Κυριακού. Κάτι που απέδειξε για ακόμη μια φορά τις πολύ καλές σχέσεις Μητσοτάκη και Κυριακού!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter