Εκτός Basket League ο Πανιώνιος

Εκτός Basket League ο Πανιώνιος

Οι συζητήσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, με υποψήφιο επενδυτή δεν καρποφόρησαν και ως εκ τούτου, το μέλλον του συλλόγου βρίσκεται εκτός της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ.

Μέσω δήλωσής του, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος γνωστοποίησε την αρνητική τροπή που πήραν οι προσπάθειες για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ Πανιώνιος με υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος σήμερα απέσυρε το ενδιαφέρον του, παρά το γεγονός πως, όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, υπήρξε προφορική συμφωνία.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος υπογράμμισε ότι η απόφασή του για τη μη περαιτέρω χρηματοδότηση της ομάδας είναι ειλημμένη, τονίζοντας ότι η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι εκτός Basket League.

Η ανακοίνωση του Χριστοδουλόπουλου

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα, ότι μόλις ενημερώθηκα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος, παρά την προφορική συμφωνία που υπήρξε εχτές σχετικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον εν Ελλάδι εντεταλμένο σύμβουλο του υποψηφίου επενδυτή.

Και οι δύο πλευρές, κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης μετοχών και καταφέραμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό να επιτύχουμε προφορική συμφωνία μέσα σε τρεις μόνον συναντήσεις και σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας. 

Δυστυχώς, ανυπέρβλητο εμπόδιο στην όλη διαδικασία ήταν η πίεση χρόνου, ειδικά για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League. Συγκεκριμένα, παρά τη χτεσινή προφορική συμφωνία (που ακολουθήθηκε από ανακοίνωσή μου περί συμφωνίας κατά τη διάρκεια του χτεσινού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τη σύμφωνη γνώμη του εν Ελλάδι εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή) δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί εγγράφως η συμφωνία και ακολούθως να εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών.

Με την ειλημμένη απόφασή μου να μην χρηματοδοτήσω την ομάδα και μετά και την απόσυρση ενδιαφέροντος του μοναδικού σοβαρού υποψήφιου επενδυτή που υπήρξε για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι προφανώς εκτός Basket League. Περί αυτού, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κο. Γαλατσόπουλο εντός της ημέρας».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

29/01/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter