“Εκτός εαυτού” ο Άδωνις: Αυτός είπε ότι “επιβιώνεις και με 200 ευρώ”, ο Παππάς του έφταιγε! (Video)

“Εκτός εαυτού” ο Άδωνις: Αυτός είπε ότι “επιβιώνεις και με 200 ευρώ”, ο Παππάς του έφταιγε! (Video)

Να θολώσει τα νερά από τον χθεσινό σάλο που ξεσήκωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, η δήλωσή του σε τηλεοπτική εκπομπή για το επίδομα των 200 ευρώ, προσπάθησε εναγωνίως ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας σε σημερινή εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Μπορεί ο ίδιος να είπε καθαρά επικαλούμενος μια μελέτη για το ΚΕΑ, ότι “αν δίνεις σε κάποιον 200 ευρώ το μήνα εισόδημα μπορεί να επιβιώνει…”, αλλά ο Νίκος Παππάς του έφταιξε ο οποίος σε tweet του έγραψε τη λέξη «ντροπή».

​Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, κάλεσε το Νίκο Παππά να βγει στον αέρα να δώσει εξηγήσεις, χαρακτηρίζοντάς με τον γνωστό πολιτικό πολιτισμό που τον διακρίνει ως «πολιτικό απατεώνα»! «Τον προκαλώ τώρα τον πολιτικό απατεώνα, αν τολμάει, να βγει στην τηλεόραση», είπε οργίλος ο υπουργός Ανάπτυξης.

Συνεχίζοντας στο ίδιο εορταστικό πνεύμα… αγάπης και χαράς, πρόσθεσε: “Πριν τολμήσει να ξαναμιλήσει θα πρέπει να κάνει τον σταυρό του και να ζητήσει συγχώρεση από τον παπά της ενορίας που θα μου πει εμένα “ντροπή”».

Ο υπουργός προσπάθησε να αποδώσει την όλη ιστορία σε… παραποίηση των λεγομένων του, ότι τα 200 ευρώ υπήρχαν κι επί ΣΥΡΙΖΑ και άλλα παρόμοια. Αλλά ο ίδιος ήταν σαφής όσον αφορά ότι μπορεί κάποιος να επιβιώνει ακόμα και με το πενιχρό αυτό εισόδημα. Κι αυτό, όσο κι αν φωνασκεί στα κανάλια που τον φιλοξενούν, δεν πρόκειται να αλλάξει!

Δείτε τι είπε σχετικά στο 3:50 και μετά:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter