Εκτός ελέγχου ο Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας και ο Πολάκης χρηματίστηκαν από τη Novartis

Εκτός ελέγχου ο Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας και ο Πολάκης χρηματίστηκαν από τη Novartis

Στη ζώνη του Λυκόφωτος έχει εισέλθει ο υπουργός Οικονομίας από την ημέρα που διαδόθηκε το απόσπασμα του ελβετικού ντοκιμαντέρ για τη Novartis στο οποίο ο ίδιος προχωρά στην κυνική παραδοχή περί χρηματισμού πολιτικών προσώπων από τη συγκεκριμένη φαρμακοβιομηχανία.

Παραχωρώντας δηλώσεις στις κάμερες από το περιστύλιο της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποπειράθηκε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ομολογία του στο ελβετικό ντοκιμαντέρ, λέγοντας πως αυτοί που χρηματίστηκαν από τη Novartis είναι οι Αλέξης Τσίπρας και Παύλος Πολάκης!

«Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλυψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω» είπε και πρόσθεσε ο ερευνώμενος στο Novartis-Gate: «Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς. Καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter