Εκτός Εθνικής άφησε ο Φαν’τ Σιπ, Μανωλά και Παπασταθόπουλο

Εκτός Εθνικής άφησε ο Φαν’τ Σιπ, Μανωλά και Παπασταθόπουλο

Όπως είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν’τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10) για τα προκριματικά του Euro 2020 και σε αυτήν δεν περιλαμβάνονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς και Ανδρέας Σάμαρης.

Εκτός ομάδας είναι ακόμα ο Πασχαλάκης, με τον Διούδη να τον αντικαθιστά και μαζί με τους Μπάρκα και Βλαχοδήμο αποτελούν πλέον το τρίο των γκολκίπερ της εθνικής. Αντίθετα ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάνει ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της Αλκμααρ, Παράλληλα δε, επέστρεψαν οι Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος και Μπακασέτας.

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα (7/10) στην προγραμματισμένη προπόνηση στον Αγιο Κοσμά (18:00)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter