«Εκτός γραμμής» ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος για τους βομβαρδισμούς στη Συρία

«Εκτός γραμμής» ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος για τους βομβαρδισμούς στη Συρία

Εκτός κομματικής γραμμής και με ανοικτά φιλοαμερικανική τοποθέτηση κινήθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτηση του στο twitter, δηλώνοντας ότι ο βομβαρδισμός των ΗΠΑ-Γαλλίας-Βρετανίας στη Συρία «είναι δικαιολογημένος».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δικαιολογημένο με βάση την αρχή της αναλογικότητας το τιμωρητικό πλήγμα των συμμάχων μας εναντίον του δικτατορικού καθεστώτος της Δαμασκού, που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας απαγορευμένα χημικά όπλα σε αμάχους και μικρά παιδιά.#SyriaStrikes»

_x000D_
_x000D_

Νωρίτερα με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ είχε τονίσει πως «οι στρατιωτικές επεμβάσεις δεν λύνουν τα προβλήματα. Τα περιπλέκουν με απρόβλεπτες συνέπειες». Πρόσθεσε δε ότι χρειάζεται μια αξιόπιστη στρατηγική από πλευράς διεθνούς κοινότητας για τον ειρηνικό τερματισμό της εμφύλιας σύγκρουσης στη Συρία η οποία σήμερα δεν υπάρχει.

«Επείγει να ενταθούν οι διπλωματικές προσπάθειες. Επιβάλλεται η έρευνα από τον ΟΗΕ για την χρήση χημικών και για τα εγκλήματα πολέμου που συντελούνται», έγραφε στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter