Εκτός ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος με απόφαση Μητσοτάκη

Εκτός ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος με απόφαση Μητσοτάκη

Σε διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις επανειλημμένες σκληρές παρεμβάσεις του πρώτου κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη με τις οποίες ζητούσε την αποπομπή του. 

Ειδικότερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος». 

Ο πανικός που επικρατεί στη ΝΔ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, μια και το σκάνδαλο Novartis έφερε στην επιφάνεια τη σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη που ασκείτο για αρκετό διάστημα από πολλά στελέχη του κόμματος, και για την επιλογή της παραμονής του Άδωνη στη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος.

Αλλά όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να κάνει “δωράκι” στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του και επέλεξε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ευάγγελο Αντώναρο,

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, εκ των στενών συνεργατών του Κώστα Καραμανλή, ήταν από τις φωνές που άσκησαν σκληρή κριτική στον Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή και την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Novartis.

Mόλις λίγες ώρες πριν από τη διαγραφή του, ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε ζητήσει την καθαίρεση του Άδωνη Γεωργιάδη, μέσω ανάρτησης στο Facebook, όπου έγραφε τα εξής:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του καθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2075554526055902

Στις 9 Φεβρουαρίου, σε άλλη του ανάρτηση, χωρίς να κατονομάζει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του.

Ακόμη κι αν γίνεται “τσίρκολο”, όπως λέγανε οι παλιότεροι.

Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του.

Οχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο — και μάλιστα δοτό.

Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπει.

Αυτό είναι σπαράδεκτο κι ασυγχώρητο — ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι σμιφισβητήσιμη.

Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρις χασιμο χρόνου.»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2074657269478961

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του.
Ακόμη κι αν γίνεται "τ…

Posted by Evangelos Antonaros on Donnerstag, 8. Februar 2018

Και φυσικά ο Άδωνης που… θα ήθελε να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον άφησε δεν παρέλειψε να κάνει άμεσα retweet τη ανακοίνωση της ΝΔ:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter