Εκτός πραγματικότητας ο Χρυσοχοΐδης – Δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη για τις πυρκαγιές

Εκτός πραγματικότητας ο Χρυσοχοΐδης – Δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη για τις πυρκαγιές

Τον απολογισμό του έργου του στο τιμόνι του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο πρώην υπουργός κατά την τελετή της παράδοσης – παραλαβής αναφέρθηκε στα «επιτεύγματά» του ως υπουργός, είπε δεκάδες ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες, δεν βρήκε όμως να πει ούτε μια συγγνώμη για τις βιβλικές καταστροφές από τις φωτιές σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία και επεσήμανε ότι αποχωρεί από το υπουργείο, αλλά «όχι από το δημόσιο βίο».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε μία μακροσκελή ομιλία ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και πυροσβέστες, τους αξιωματικούς, τους γενικούς γραμματείς, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ έκανε προσωπική αναφορά στον Νίκο Χαρδαλιά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από την πλευρά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι «ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα μείνει την ιστορία με χρυσά γράμματα, ως υπουργός που συνέβαλε στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη».

«Εχθρός μας είναι κάθε μορφή εγκλήματος», σημείωσε, προσθέτοντας ότι θα ζητήσει τη συνδρομή των τοπικών κοινωνιών, των παραγωγικών φορέων, αλλά και των πολιτικών δυνάμεων και του πολιτικού συστήματος της χώρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter