Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα

Εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ μένει ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, μετά και την δεύτερη δημόσια τοποθέτηση του βουλευτή Χανίων που «ξεχείλισε το ποτήρι».

Αναλυτικότερα, ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε μια άκρως αιχμηρή ανάρτηση εξαπολύοντας επίθεση κατά δημοσιογράφων, δικαστών και αξιωματούχων. Η εν λόγω πολιτική τοποθέτηση προκάλεσε την δεύτερη και καθοριστική αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, η οποία και οδήγησε τον Βουλευτή Χανίων εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας» αναφέρουν μεταξύ άλλων πηγές της Κουμουνδούρου.

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Οι πηγές της Κουμουνδούρου μπορεί να μην κατονομάζουν «ανοιχτά» τον Βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., όμως, είναι σαφές ότι αναφέρονται και φωτογραφίζουν τον Παύλο Πολάκη.

Μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης λίγα λεπτά αργότερα επανήλθε με μια νέα σιβυλλική ανάρτηση με φωτογραφίες από τα ψηλά βουνά των Σφακίων, στην Ανώπολη.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και Πολάκη ήταν ήδη τεταμμένες με την απόφαση του Βουλευτή να διαμαρτυρηθεί δημόσια για την μη έγκριση του Μιχάλη Χαιρετάκη ως υποψηφίου στα Χανιά, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι η μη έγκριση του «εκλεκτού» του, θα σηματοδοτήσει και τη δική του αποχώρηση από τα ψηφοδέλτια. Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν στο Documento ότι μέχρι και χθες η υποψηφιότητα Πολάκη βρισκόνταν στον «αέρα», ενώ σημειώναν ότι οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν στην Κ.Ε. που θα αναμένεται να πραγματιοποιηθεί το πρώτο 15νθημερο του Μαρτίου.

Βέβαια, η νέα τοποθέτηση Πολάκη που κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. , ήρθε να δρομολογίσει εξελίξεις, αναγκάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα να τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter