Εκτός τελικού στη Σανγκάη ο Τσιτσιπάς που έχασε 2-0 από τον Μεντβέντεφ

Εκτός τελικού στη Σανγκάη ο Τσιτσιπάς που έχασε 2-0 από τον Μεντβέντεφ

Ο «κακός δαίμονας του Στέφανου Τσιτσιπά, Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ αναδεικνύεται σε εφιάλτη για τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς πριν από λίγο το νίκησε 2-0 σετ (7-6, 7-5) και τον απέκλεισε από τον τελικό του τουρνουά ATP Masters 1000 της Σαγκάης.

Αυτή ήταν η 5η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις που ο Μεντβέντεφ κερδίζει τον Τσιτσιπά, ο οποίος δεν απέφυγε τα λάθη στις κρίσιμες στιγμές, ίσως και λόγω κούρασης από την μεγάλη χθεσινή του νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πρώτο σετ παίχθηκε σε πολύ λεπτές ισορροπίες. Πήγε πόντο-πόντο με τρομερά «ράλι» και συνεχή εναλλαγή συναισθημάτων. Τελικά το κέρδισε με 7-6 ο Ρώσος στο ται-μπρέικ (7-5). Ουσιαστικά το σετ κρίθηκε όταν στο σερβίς του Μεντβέντεφ και με το σκορ στο 4-4, ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 40-0 αλλά έχασε και τις τρεις ευκαιρίες για να κάνει το μπρέικ και αντί να προηγηθεί αυτός με 5-4 και να έχει το σερβίς δικό του, το πήρε ο Ρώσος και προηγήθηκε αυτός σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του ημιτελικού.

Στο δεύτερο σετ, είχαμε το ίδιο ακριβώς σκηνικό με τη διαφορά ότι σ Μεντβέντεφ κατάφερε στο φινάλε να κάνει μπρέικ στο μπρέικ του Τσιτσιπά και να πάρει το σετ με 7-5 και μαζί τη νίκη με 2-0 σετ και την πρόκριση στον αυριανό (13/10) τελικό με το νικητή του άλλου ημιτελικού Μπερετίνι-Σβέρεφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter