Εκτός τόπου και χρόνου ο Τσιτσιπάς – Προτείνει να φυτευτούν οπωροφόρα δέντρα για να τρώνε οι άστεγοι

Εκτός τόπου και χρόνου ο Τσιτσιπάς – Προτείνει να φυτευτούν οπωροφόρα δέντρα για να τρώνε οι άστεγοι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε επιτέλους τη λύση για τους συνανθρώπους μας που ζουν στο δρόμο.

Ο επαγγελματίας αντισφαιριστής με μια του ανάρτηση στα social media προτείνει οι δήμοι να φυτέψουν… οπωροφόρα δέντρα για να τρώνε οι άστεγοι. Μάλιστα, διατυπώνει την πρόταση του στην αγγλική γλώσσα γιατί προφανώς η ιδέα του θέλει να έχει παγκόσμια απήχηση.

Δυστυχώς, αυτή του η ανάρτηση δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο. Ο Τσιτσιπάς εκφράζει μέσα από την απύθμενη φαιδρότητα του όλο τον νεοφιλελευθερισμό που έχει δημιουργήσει αστέγους και νεόπτωχους και σίγουρα αρκετοί μόλις διάβασαν την ανάρτηση του θα την βρήκαν ενδιαφέρουσα. Γιατί ο κόσμος που ζουν δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο που ζούμε εμείς. Γιατί η αλληλεγγύη για τον Τσιτσιπά δεν είναι συμπερίληψη και ανθρώπινη ανάγκη, αλλά φιλανθρωπία και μάλιστα του χειρίστου είδους. Γιατί για τον Τσιτσιπά –  μέσα στη γυάλινη σφαίρα που ζει – οι άστεγοι είναι πρόβλημα που θέλει λύση. Στον δικό μας κόσμο πρόβλημα είναι οι πολιτικές που δημιουργούν αστέγους.

Στον κόσμο σας λοιπόν και εμείς στον δικό μας κι αν κάπου συναντηθούμε θα είναι στις κάλπες και πάνω από όλα στους δρόμους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter