Εκβιασμός Άδωνη στους δημότες Χαλανδρίου, αλά Ντόρα στη Ροδόπη

Εκβιασμός Άδωνη στους δημότες Χαλανδρίου, αλά Ντόρα στη Ροδόπη

Ρεσιτάλ χυδαιότητας, εκδικητικότητας και διασάλευσης των θεσμών και της δημοκρατικής διαδικασίας έδωσε το πρωί της Τετάρτης ο Άδωνης Γεωργιάδης, που δεν δίστασε να εκβιάσει ανοιχτά τους δημότες Χαλανδρίου που… τολμάνε να μην ψηφίσουν έναν υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για δήμαρχο, αλλά να στηρίξουν τον επί σειράς ετών, επιτυχημένο Σίμο Ρούσσο.

Με σπασμένα τα φρένα κάθε θεσμικότητας κινείται η Νέα Δημοκρατία και ο Άδωνης Γεωργιάδης στην δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον αντιπρόεδρο των γαλάζιων να ομολογεί πως η «πολιτικοποίηση» που προσδίδει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές είναι απλώς ένας ανοιχτός εκβιασμός προς τους πολίτες της επικράτειας.

Κληθείς σε τηλεοπτική εκπομπή να απαντήσει για τους «αντάρτες» του κόμματος που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επίσημοι γαλάζιοι υποψήφιοι, ο Αδ. Γεωργιάδης αποφάσισε να εκβιάσει τους δημότες του Χαλανδρίου, καθώς ούτε ο ίδιος ούτε το κόμμα του μπορούν να χωνέψουν την πανωλεθρία που έπαθε ο εκλεκτός του Μοσχάτου, Χάρης Ρώμας.

«Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον Δήμαρχο» δήλωσε ανερυθρίαστα, αναπαράγοντας έπειτα και τη σχετική δήλωση στα κοινωνικά του δίκτυα.

«Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια. Η στήριξη του κ. Χάρη Ρώμα στην κα Κρίστη Αγαπητού δίνει μία ευκαιρία στο Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα και να διασωθεί από την παρακμή. Πρέπει να κάνουμε αγώνα αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή εκεί. Για το καλό του Χαλανδρίου η κα Αγαπητού πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος την Κυριακή» συμπλήρωσε ο υπουργός Εργασίας, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά την προεκλογική τακτική της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στη Ροδόπη, όταν η Ντόρα Μπακογιάννη απειλούσε τους ψηφοφόρους το περασμένο καλοκαίρι.

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας» είχε δηλώσει απέναντι σε κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης η αδερφή του πρωθυπουργού, εξηγώντας του πως «χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter