El Pais: «Ο Νετανιάχου αγνοεί τις εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση από τη Δύση»

El Pais: «Ο Νετανιάχου αγνοεί τις εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση από τη Δύση»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Μετά από 100 ημέρες από τον διορισμό του, ο Γκαμπριέλ Ατάλ εξακολουθεί να είναι δημοφιλής». Αν και δέχεται αρκετά επικριτικά σχόλια, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Odoxa-backbone Consulting, ο Γάλλος πρωθυπουργός παραμένει δημοφιλής. Στη Liberation διαβάζουμε: «Στο Διαδίκτυο, η ισλαμοφοβία αποτελεί εκλογικό εργαλείο». Λίγο πριν τις ευρωεκλογές, τα μηνύματα μίσους κατά των μουσουλμάνων πολλαπλασιάζονται.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι ελλείψεις φαρμάκων στο Ηνωμένο Βασίλειο θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών. Κατηγορείται το Brexit». Οι ελλείψεις σε φάρμακα έχουν υπερδιπλασιαστεί μέσα σε τρία χρόνια στη Βρετανία, σύμφωνα με έκθεση.
Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Οι μαθητές του δημοτικού στη Σκωτία θα μπορούν να ενταχθούν σε “ομάδες για το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό”. Η φιλανθρωπική οργάνωση που οργανώνει το εν λόγω πρόγραμμα, προτρέπει επίσης τους διευθυντές να εγκαταστήσουν τουαλέτες ουδέτερου φύλου στα σχολεία.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Το Ισραήλ επιλέγει στόχους». «Θα πάρουμε τις δικές μας αποφάσεις για την επίθεση του Ιράν», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Νετανιάχου αγνοεί τις εκκλήσεις για αυτοσυγκράτηση από τη Δύση». Η ΕΕ καλεί το Ισραήλ να μην απαντήσει στην ιρανική επίθεση. «Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας», λέει ο Νετανιάχου.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Η Πολωνία συνεχίζει να εμποδίζει τη μεταρρύθμιση του συστήματος ασύλου της ΕΕ». Ο Πολωνός Πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ αντιτίθεται στον συμβιβασμό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter