El Pais: «Οι μισές μεγάλες κινεζικές πόλεις βυθίζονται»

El Pais: «Οι μισές μεγάλες κινεζικές πόλεις βυθίζονται»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο Ατάλ ανακοίνωσε τα μέτρα αντιμετώπισης της βίας ανηλίκων». Ο Γάλλος πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Ατάλ παρουσίασε τους βασικούς άξονες και τα μέτρα, πάνω στα οποία θα κινηθεί η κυβερνητική πολιτική. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ουκρανία: Κάλεσμα για βοήθεια». Οι Ουκρανοί, εξουθενωμένοι και με απόλυτη ανάγκη από πυρομαχικά, περιμένουν απεγνωσμένα πρόσθετη δυτική βοήθεια, ειδικά από το Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Σύνοδος G7: κυρίαρχο θέμα η στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία». Οι υπουργοί Εξωτερικών της G7 συζητούν για ισχυρότερη υποστήριξη της χώρας στον τομέα της αντιαεροπορικής άμυνας. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας». Κατηγορούνται ότι ετοίμαζαν δολιοφθορά στη γραμμή ανεφοδιασμού του ουκρανικού στρατού.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Δίκη Τραμπ: Ορκίστηκαν οι 12 ένορκοι για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς». Η πρώτη ποινική δίκη με κατηγορούμενο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν από την έναρξή της, αφού επιλέχθηκε το σώμα των ενόρκων. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Tο Ισραήλ χτυπά το Ιράν ως αντίποινα». Εκρήξεις αναφέρθηκαν κοντά στην πόλη Ισφαχάν.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Το σχέδιο εθνικοποίησης της Thames Water θα μπορούσε να μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους των 15 δισεκατομμυρίων λιρών στο κράτος». Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την παροχή νερού και την επεξεργασία λυμάτων στο μεγαλύτερο μέρος του Μεγάλου Λονδίνου, αν επανεθνικοποιηθεί, το μεγαλύτερο μέρος του χρέους της, ύψους 15,6 δισ. λιρών, θα μπορούσε να προστεθεί στο δημόσιο ταμείο. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Ο Γουίλιαμ υπόσχεται ότι θα φροντίσει την Κέιτ». Ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας εμφανίστηκε χαλαρός στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης καρκίνου της συζύγου του.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «H τραγωδία του θανάτου και της αγωνίας στη Γάζα». Ο Μπάιντεν ανακοινώνει νέες κυρώσεις κατά του Ιράν.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Οι μισές μεγάλες κινεζικές πόλεις βυθίζονται». Περίπου 300 εκατομμύρια Κινέζοι παρακολουθούν τη γη να βυθίζεται κάτω από τα πόδια τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter