ΕΛ.ΑΣ.: Πρόλαβε «ραντεβού θανάτου» από χούλιγκαν των «αιωνίων» στο Χαϊδάρι

ΕΛ.ΑΣ.: Πρόλαβε «ραντεβού θανάτου»  από χούλιγκαν των «αιωνίων» στο Χαϊδάρι

Ένα ακόμη «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οργανωμένων (και όχι μόνο) οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή το βράδυ της Τετάρτης παραμονής του 4ου τελικού του μπάσκετ, όπως έγινε γνωστό σήμερα, από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., το προγραμματισμένο ραντεβού θα γινόταν σε πάρκο απέναντι από το στρατόπεδο του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι. Νωρίτερα, άρχισαν να συγκεντρώνονται εκεί χούλιγκαν με διακριτικά του Ολυμπιακού και οι οποίοι είχαν φέρει μαζί τους ολόκληρο «οπλοστάσιο», αν κρίνει κανίς από τα ευρήματα στον τόπο του «ραντεβού»

Οι πληροφορίες για την επικείμενη συμπλοκή έφθασαν στα αυτιά της Αστυνομίας που φρόντισε να φθάσει έγκαιρα στο σημείο με τους οπαδούς (όσους είχαν φθάσει ήδη) να τρέπονται σε φυγή για να μη συλληφθούν. 

Πάνω στη βιασύνη τους οι χούλιγκαν παράτησαν στο πάρκο, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, 18 φωτοβολίδες, ένα ξύλινο μπαστούνι του μπέιζμπολ, πέντε ξύλινα κοντάρια και τρεις ξύλινες τάβλες. 

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξερεύνηση και εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ. θα ξεκινήσει αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών αρκετών ομάδων  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter