Ελβετία: Νέα δικαίωση των υιών Αγγελόπουλων

Ελβετία: Νέα δικαίωση των υιών Αγγελόπουλων

Nέα ευνοϊκή δικαστική απόφαση απέσπασαν οι αδελφοί Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, στη γνωστή, πολύκροτη διαμάχη με τον πατέρα τους Κωνσταντίνο σχετικά με την ισότιμη συμμετοχή των υιών στην ελβετική εταιρία Ferrowohlen, που φέρεται να ελέγχει τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας.

Η ετυμηγορία του ανώτατου ελβετικού ακυρωτικού δικαστηρίου έρχεται να υποστηρίξη άλλη, παρόμοια, από δικαστήριο του Παναμά, όπου εδρεύει η «μαμά» εταιρία Grattan.

Υπάρχει επίσης απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (2018), με την οποία απορρίτεται η αγωγή του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου σε βάρος των γιων του με αντικείμενο την ανάκληση δήθεν δωρεάς μετοχών της Παναμέζικης εταιρείας Grattan, της εταιρείας δηλαδή μέσω της οποίας η οικογένεια ελέγχει την Ελβετική επιχείρηση Ferrowohlen.

Η διένεξη έχει άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, αφού η έλλειψη ρευστότητας λόγω μπλοκαρισμένων λογαριασμών καθρεφτίστηκε στην πορεία των «ερυθρολεύκων» μέσα στην περασμένη σεζόν και προκάλεσε έκρηξη όταν βγήκαν στη δημοσιότητα τα παράπονα των αθλητών, με πρώτο τον υπαρχηγό Γιώργο Πρίντεζη.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter