Ελβετικό χωριό προσφέρει 70.000$ σε οικογένειες που θέλουν να εγκατασταθούν (Photos + Video)

Ελβετικό χωριό προσφέρει 70.000$ σε οικογένειες που θέλουν να εγκατασταθούν (Photos + Video)

Ψάχνετε για αλλαγή σκηνικού; Αν ένα γραφικό ελβετικό χωριό βρίσκεται ανάμεσα στα όνειρά σας, τότε είστε τυχερός. Το μικρό χωριό Albinen στο καντόνι του Valais προσφέρει σε οικογένειες ένα αξιοπρεπές ποσό, αν επιθυμούν να μετακομίσουν και να ενταχθούν στην τοπική κοινότητα.

Το Albinen είναι μια ήσυχη και ήρεμη κωμόπολη με θεαματική θέα προς τις Άλπεις, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας, Beat Jost, οι οικογένειες και η νεολαία το εγκαταλείπουν. Ο πληθυσμός έπεσε στα 240 άτομα και το σχολείο έχει ήδη βάλει λουκέτο, αναγκάζοντας τα 7 παιδιά που έχουν απομείνει να μετακινούνται καθημερινά σε άλλη πόλη. Τι λοιπόν απέμεινε σε μια κωμόπολη μιας πλούσιας χώρας να κάνει; Και βέβαια, να πληρώσει για να δεχθεί νέους κατοίκους.

Η πρωτοβουλία αποβλέπει στο να προσελκύσει οικογένειες και άτομα κάτω των 45 ετών που ψάχνουν να βρουν ή να χτίσουν ένα καινούργιο σπίτι.

Για κάθε ενήλικα προβλέπεται ένα ποσό κοντά στα 25.000 δολάρια και για κάθε παιδί, περίπου 10.000$. Αυτό σημαίνει πως για μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων προσφέρονται 70.000$ με την προϋπόθεση επένδυσης τουλάχιστον 200 χιλιάδων δολαρίων σε ένα σπίτι.

Βέβαια, όπως γράφει και το δημοσίευμα, αν είστε σαν τον Ρώσο Feodor Vassilyev με τα 69 παιδιά που σημαίνει πάνω από 700 χιλιάδες δολάρια… μην το συζητάτε!

Τα παιδιά σας θα ήταν η καλύτερη επένδυση..

Δείτε και τις φωτογραφίες…








Πηγή: boredpanda.com

Φωτογραφίες:Gerhard Mathieu

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter